Ο Δήμος βάζει λουκέτο σε κατάστημα που λειτουργούσε παράνομα ως χαρτοπαικτική λέσχη

poker-texas_0

ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ

Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

 

ΜΗ ΣΥΝΝΟΜΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ  ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΕΣ

 

Επιθυμώ να ενημερώσω τους πολίτες ότι, σε εφαρμογή του Ν.2206/94 (Νομοθεσία καζίνων) και του Β.Δ. 29/1971 (περί παιγνίων) και δεδομένου ότι,  από το Τμήμα Κράτησης Ασφαλείας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Β/Α Αττικής, βεβαιώθηκαν παραβάσεις των ανωτέρω, εκδόθηκε απόφαση Δημάρχου για την ανάκληση άδειας λειτουργίας και δεύτερου καταστήματος Υγειονομικού ενδιαφέροντος, επί της οδού Αγίου Ιωάννου 75, το οποίο παρανόμως λειτουργούσε ως χαρτοπαιχτική λέσχη.

(Το πρώτο κατάστημα το οποίο  σφραγίστηκε τον Μάρτιο 2012 βρισκόταν επί της οδού Αγίου Ιωάννου 67).

Με την ευκαιρία αυτή τονίζω εκ νέου αυτό που κατ΄ επανάληψη  έχω δηλώσει προς όλες τις κατευθύνσεις ακόμα και με καταγεγραμμένη στα πρακτικά δήλωσή μου κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης 23/11/2011.

  Είμαι υπέρ της υγιούς επιχειρηματικότητας και δράσης, με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι αυτή σέβεται τους πολίτες και εφαρμόζει τους νόμους .

  Αταλάντευτη δέσμευσή μου είναι ο Δήμος να λειτουργεί ως θεματοφύλακας των κανόνων δικαίου και κατ’ επέκταση της κοινωνίας δικαίου .

  Ο Δήμος δεν μπορεί και ούτε επιθυμεί να αποτελεί εφαλτήριο μη σύννομων συμπεριφορών εις βάρος των πολιτών και του κοινωνικού συνόλου.

Κανείς στην Αγία Παρασκευή δεν μπορεί να είναι υπεράνω των νόμων, πολύ περισσότερο στην παρούσα οικονομική κρίση, όπου είναι υποχρέωση όλων μας να μην αφήσουμε απροστάτευτο τον πολίτη και τις ανάγκες του.

Συνεπώς, επισημαίνω προς όλες τις κατευθύνσεις ότι δεν πρόκειται να ανεχθούμε την παραμικρή απόκλιση από τους νόμους και την  « επίδειξη» συμπεριφορών και νοοτροπιών που περιφρονούν και απαξιώνουν και τα δικαιώματα των πολιτών και το διοικητικό κύρος της δημοτικής αρχής.

Αυτό αποτελεί αδιαπραγμάτευτο πεδίο εκατέρωθεν υποχρεώσεων και αναγκαίο προαπαιτούμενο.

 

                                                          Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

                                                                      Βασίλης Ζορμπάς

 —–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook