Γιορτάζουμε τα 2 χρόνια ύπαρξης του AgiaParaskevi images!!!

2 years APimages

Πόσο γρήγορα περνά ο καιρός!

2 χρόνια πέρασαν χωρίς να το καταλάβουμε.

2 χρόνια με συνέπεια για τη δική σας ενημέρωση, με αγάπη και σεβασμό προς τους αναγνώστες μας. Οι εικόνες (images) της Αγίας Παρασκευής καθημερινά έμπαιναν στους υπολογιστές σας και στα σπίτια σας προσφέροντάς σας πλήρη & αντικειμενική ενημέρωση, ειδήσεις της πόλης μας, αλλά και ειδήσεις που μπορεί να αφορούσαν την πόλη.

2  χρόνια πριν, ξεκίνησε το “ταξίδι” της ιστοσελίδας μας στο διαδίκτυο και όσο περνάει ο καιρός γίνεται ελκυστικότερη και ενδιαφέρουσα ακόμη και για όσους δεν είναι κυνηγοί του διαδικτύου και φυσικά η επισκεψιμότητά της είναι αξιοζήλευτη! Ήδη κουβαλάει μαζί της αναρίθμητες επιτυχίες και στιγμές, γιατί τα αδύνατα γίνονται δυνατά όταν παλεύουν γι’ αυτά άνθρωποι με άσβεστο πάθος και μεράκι για τη δουλειά τους, όπως η ομάδα του AgiaParaskevi images.


2 χρόνια συμπορευτήκαμε με τους συλλογικούς φορείς και τα αθλητικά σωματεία, χαρήκαμε μαζί τους και σταθήκαμε δίπλα τους στις εκδηλώσεις τους. Παρουσιάσαμε τα προβλήματα της πόλης αλλά και ότι νέο εμφανίστηκε σ’ αυτή μέσα από τις 35 ενότητες της σελίδας. Δεν είπαμε ψέματα,
επαινέσαμε, κρίναμε και επικρίναμε πάντα με στοιχεία. Δεν περιοριστήκαμε σ’ ένα πληκτρολόγιο αντιγράφοντας ειδήσεις από άλλες ιστοσελίδες. Τρέξαμε να φέρουμε εμείς τις ειδήσεις που αναδημοσιεύτηκαν σε μεγάλες πανελλαδικές ιστοσελίδες. Τη σοβαρότητά μας εκτιμήσατε και μέρα με την μέρα προστίθεστε στην ήδη μεγάλη παρέα μας στο Facebook ή στο Twitter ή στους παραλήπτες του newsletter μας.

Μόνο για το 2013 είχαμε number of visits: 140.453,  page views: 1.885.779, Hits: 6.862.371.

Ειλικρινά και δημόσια σας ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση, τη βοήθεια και τη  συμμετοχή σας. Υποσχόμαστε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Ευχόμαστε να είμαστε όλοι υγιείς, δημιουργικοί, ενωμένοι και να γιορτάσουμε όλοι μαζί και τα τρίτα γενέθλια του AgiaParaskevi images.

 

Φίλοι αναγνώστες ένα μεγάλο ευχαριστώ

Η ομάδα του AgiaParaskevi images

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook