Για 6η αγωνιστική αήττητες οι κορασίδες του ΠΗΓΑΣΟΣ-2 (νίκησαν με 3-0 το Χολαργό)

pegasos-xolargos1 copy

Μια ακόμα νίκη μας χάρισαν οι κορασίδες του ΠΗΓΑΣΟΣ-2 αντιμέτωπες εντός έδρας με τον γείτονα Χολαργό για το πρωτάθλημα εκτός συναγωνισμού της ΕΣΠΑΑΑ. 3-0 τα σετ στον χθεσινοβραδινό αγώνα στο κλειστό γήπεδο τη Νότου με μια θερμή κερκίδα να χειροκροτεί την προσπάθεια των δύο ομάδων. Παρών και ο πρόεδρος του ΠΗΓΑΣΟΥ κ. Σίμος Αντωνίου.

Έξι συνεχόμενες νίκες σε έξι αγωνιστικές για τον β΄γύρο και απομένει ένας αγώνας την Κυριακή 19 Ιανουαρίου με την ΠΑΛΛΗΝΗ-2.

Οι κορασίδες του ΠΗΓΑΣΟΥ αποδείχτηκαν σαφώς ανώτερες και πήραν το παιχνίδι με ένα μικρό παραστράτημα στην αρχή του 3ου σετ όταν το σκορ πήγαινε πόντο-πόντο. Δεν άργησαν όμως να φύγουν μπροστά στο σκορ μετά από μερικά μαζεμένα πολύ καλά σερβίς. Ο προπονητής Γιάννης Παύλου σίγουρος για την ομάδα του με ήρεμες οδηγίες τις οδήγησε στη νίκη.

ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ-2  –  ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 2       3 – 0

Τα σετ αναλυτικά:  25-12,   25-12   και   25-22

Προπονητής: Γιάννης Παύλου

Παίκτριες:  Γκίκα Νεφέλη (Α), Μωραΐτη Αγγελική, Αγγελή Αριάννα, Παπανικολάκη Νεφέλη, Λιβιεράτου Νεφέλη, Ματζάνα Μαρία, Καλοκαιρινού Μαρία-Χριστίνα, Χατζηαποστόλου Μαντώ, Παπακωνσταντοπούλου Χριστίνα, Ασπρουδή Μαρίνα, Παπαδοπούλου Ελισσάβετ, Σταυροπούλου Αλεξάνδρα.

************************

 —— Μετά τη λήξη του αγώνα όλη η ομάδα των κορασίδων μαζί με τον πρόεδρο κ. Αντωνίου και τις οικογένειες των κοριτσιών πήγαν σε κοντινό cafe όπου και έκοψαν την πίτα του ΠΗΓΑΣΟΥ-2, μια ιδέα των γονιών η οποία κατασκευάστηκε και προσφέρθηκε από την μητέρα της αρχηγού της ομάδος, κ. Άννα Αλβέρτου.
Στην μικρή αυτή γιορτή καλέστηκε και συμμετείχε και ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς.

Ο Αθλητισμός δεν γυμνάζει μόνο τα παιδιά μας, αλλά ενώνει και τις οικογένειές τους.

Ακολουθούν φωτογραφίες και video από τη χθεσινή βραδιά.

 










 

Τελευταία λεπτά του αγώνα – πανηγυρισμοί

 

Φάση του αγώνα

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook