Ευχαριστίες του Δημάρχου κ. Ζορμπά προς όσους συμμετείχαν εθελοντικά στο Χριστουγεννιάτικο Θεματικό Πάρκο

2o gymnasio

Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ Β΄ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

«ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ»& «ΧΟΡΟΣΤΑΣΙ»

ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Ζορμπάς  επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά για την εθελοντική τους  συμμετοχή στο Χριστουγεννιάτικο Θεματικό Πάρκο «Το χωριό του Αι- Βασίλη», που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Αγίας Παρασκευής :

Tην χορωδία του Β΄ Γυμνασίου  που έψαλλε τα κάλαντα,

Τον  Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Παρασκευής «ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ» που  διέσχισε τις οδούς Αγίου Ιωάννου και  Χίου ψάλλοντας τα κάλαντα  και παρουσίασε χορευτικό πρόγραμμα και,

Τον Πολιτιστικό Σύλλογο (Χορός-Παράδοση-Λαογραφία)-«ΧΟΡΟΣΤΑΣΙ» που χόρεψε παραδοσιακούς χορούς.

Όλοι οι παραπάνω με τη ζωντάνια και το κέφι τους συνέβαλλαν καθοριστικά στη δημιουργία εορταστικής ατμόσφαιρας και προσέφεραν χαρά και ψυχαγωγία στους επισκέπτες  του Θεματικού Πάρκου του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

***********************

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Το Χριστουγεννιάτικο Θεματικό Πάρκο «Το χωριό του Αι-Βασίλη», το οποίο διαμορφώθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Αγίας Παρασκευής, υποδέχθηκε μικρούς και μεγάλους, από την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 και για όλες τις ημέρες των εορτών μέχρι τις 14 Ιανουαρίου 2014.

Το  θεματικό πάρκο περιελάμβανε τρισδιάστατες  γλυπτές και ανάγλυφες κατασκευές καθώς και μια σειρά εκδηλώσεων που συνέβαλλαν στην δημιουργία εορταστικού κλίματος στην πόλη μας και προσέφεραν χαρά και ψυχαγωγία στους επισκέπτες  και κυρίως στα παιδιά μας.

Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν ήταν οι εξής :

Παρασκευή 20/12/2013- Νησιώτικοι χοροί από δεκαπενταμελή ομάδα του «Χορευτικού Ομίλου Φοιτητών»

Σάββατο 21/12/2013- Κάλαντα, τραγούδια και χοροί από τον «Όμιλο Ελληνικών Τεχνών». (Χορωδία 18 ατόμων αποτελούμενη από τρεις μουσικούς)

Πέμπτη 2/1/2014- Παιδικό Παραμύθι από την Χριστίνα Λόγαρη

Κυριακή 5/1/2014 -Παραδοσιακοί χοροί από εικοσαμελή ομάδα του Συλλόγου Αυλωνιτών «Το Σάλεσι».

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook