Ενδεχόμενο απόσυρσης του θέματος “Σιστοβάρη” από τη συνεδρίαση του ΔΣ στις 15/1/14

Da Vinci

Σχετικά με το 2ο θέμα της αυριανής τακτική συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου:

2.     Παραπομπή του θέματος «Ανάκληση ή μη της με αριθ. 351/2007 απόφασης της Δημαρχιακής Επιτροπής και όλων των διοικητικών πράξεων που εκδόθηκαν βάση αυτής εντός του κτήματος Σιστοβάρη κατόπιν του διαβιβαστικού της νομικής υπηρεσίας του Δήμου μας με θέμα την 6060/2013 τελεσίδικη απόφαση Εφετείου Αθηνών για το κληροδοτηθέν ακίνητο Σιστοβάρη με αριθμ. πρωτ. 40337/18-10-2013» στο Δημοτικό Συμβούλιο, σύμφωνα με την 93/2013 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. (εισηγητής: Πρόεδρος – Δήμαρχος κ. Β. Ζορμπάς)

μαθαίνουμε ότι υπάρχει σκέψη να αποσυρθεί και να πάρει αναβολή για επόμενη συνεδρίαση για τον εξής λόγο: έχει έρθει καθαρογραμμένη η απόφαση του Εφετείου Αθηνών (αποτελούσε προϋπόθεση) η οποία θα αποσταλεί στην Πολεοδομία και πιθανόν στην Νομική Υπηρεσία του Δήμου, με σκοπό να εκφέρουν γνώμη για το θέμα της αδειοδότησης του καταστήματος και κατόπιν να συζητηθεί στο  ΔΣ.
Ο κ. Γκιζιώτης (Λαϊκή Συσπείρωση), με τον οποίο  μιλήσαμε, μας ενημέρωσε ότι κατέθεσε αίτημα σε κάθε περίπτωση να είναι παρόντες τόσο αρμόδιοι της πολεοδομίας όσο και η Νομική Υπηρεσία του Δήμου ώστε να δώσουν τις απαραίτητες διευκρινήσεις και απαντήσεις μη δεχόμενος το 20ήμερο που απαιτείται για να απαντήσει μία υπηρεσία με αποτέλεσμα η συζήτηση του θέματος να καθυστερήσει. Πρότασή του είναι ότι θα μπορούσε να γίνει και μια ειδική συνεδρίαση για το συγκεκριμένο θέμα ώστε να συζητηθεί διεξοδικά.

Αναμένουμε λοιπόν την αυριανή συνεδρίαση για τις εξελίξεις επί του θέματος.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook