Κοπή πίτας με κάλαντα στο Μουσικοκινητικό Εργαστήρι για ΑΜΕΑ

IMG_1855 copy

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν προ ολίγου το Μουσικοκινητικό Εργαστήρι για ΑΜΕΑ και η Παιγνιοθήκη Αγίας Παρασκευής (17:30μμ), στο πολιτιστικό πάρκο “Στ. Κώτσης”.

Οι εθελόντριες της Παιγνιοθήκης υποδέχτηκαν τα μέλη καθώς και τους δημοτικούς παράγοντες που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους. Τα παιδία τραγούδησαν τα κάλαντα και στη συνέχεια έγινε η κοπή της βασιλόπιτας.

IMG_1829 copy

Εκεί ήταν ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Ζορμπάς, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας κ. Μουχτούρη, οι αντιδήμαρχοι κ. Παπαδοπούλου, κ. Παναγόπουλος και κ. Κωστόπουλος, ο επικεφαλής παράταξης κ. Κουβόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Κωνσταντακόπουλος, κ. Ι. Σιδέρης ο οποίος εκπροσώπησε τον επικεφαλής της “ΝΙΚΗΣ για την Αγία Παρασκευή” κ. Σταθόπουλο που είναι εκτός Αθηνών, κ. Μουστόγιαννης, η Διευθύντρια της κοινωνικής υπηρεσίας κ. Γκίνη και η κ. Μπελεχρή από τα Εργαστήρια Τέχνης του Δήμου.

Όλοι εξέφρασαν τις προσωπικές τους ευχές προς τα παιδιά και όσους προσφέρουν στο εργαστήρι και την παιγνιοθήκη.

Ο Δήμαρχος κ. Ζορμπάς ανακοίνωσε ότι ετοιμάζεται και θα παραδοθεί σύντομα από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου ο φάκελος της παράδοσης του οικοπέδου για τη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης και θα έρθει σε προσεχή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

IMG_1835 copy

Παρούσα και η ιστοσελίδα μας η οποία πάντα είναι δίπλα, και μόνο αυτή από τα τοπικά ΜΜΕ, στις εκδηλώσεις του Μουσικοκινητικού Εργαστηρίου για ΑΜΕΑ. Τους ευχόμαστε Καλή Χρονιά με δύναμη και αισιοδοξία και τους ευχαριστούμε για την προσφώνηση.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook