Σε ζωηρούς τόνους και με υψηλές αντιπαραθέσεις το ΔΣ στις 15/1/14 (video Α*Β*Γ)

Σε ζωηρούς τόνους και με υψηλές αντιπαραθέσεις εκτυλίχθηκε η πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ για το έτος 2014. Να φταίνε οι εκλογές; Θα φανεί  από το ύφος των συνεδριάσεων που θα ακολουθήσουν έως τις εκλογές. Οι συμμετέχοντες όπως πάντα μάχιμοι και επιθετικοί και οι μεν και οι δε. Φυσικά παραμείναμε στο ίδιο έργο θεατές, όπως και στην προηγούμενη χρονιά, με τα «επι προσωπικού» που  έκαναν τη συνεδρίαση σιδηρόδρομο.

–Στα προ ημερησίας αναφέρθηκε η αιφνίδια παραίτηση  της αντιπροέδρου της Επιτροπής Αδελφοποίησης κας  Άννας Στεργίου, η οποία παραίτηση όπως ακούσαμε απευθύνονταν προς τον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ και όμως οι περισσότεροι σύμβουλοι δεν γνώριζαν τίποτα γι’ αυτήν εξόν λιγοστών.

–Την επόμενη Τετάρτη στις 22 Ιανουαρίου στο Συμβούλιο Επικρατείας θα απασχολήσει το θέμα του Ο.Τ. 118.

–Στη συνέχεια άρχισαν οι έντονοι και οι σκληροί χαρακτηρισμοί εκατέρωθεν στην αντιπαράθεση του Δημάρχου με τον κ. Σταθόπουλο, όπου ακούστηκαν εκφράσεις όπως «χρυσαυγίτες» και  «ασφαλίτης» και για «αγκαλιάσματα» με τοπικά site!!!  Δεύτερη αντιπαράθεση αυτή με τον κ. Γουργούλη σε οικονομικό επίπεδο αναφορικά με το τι έγιναν τα χρήματα που υπήρχαν στο Δήμο με την προηγούμενη διοίκηση, έπειτα από υπαινιγμούς του κ. Γουργούλη για «αγκαλιάσματα» του Δημάρχου με τον κ. Γιαννακόπουλο!

–Και αφού ηρέμησαν τα πνεύματα περάσαμε στα ημερησίας διατάξεως όπου, όπως είχαμε ενημερώσει, αποσύρθηκε το θέμα του κτήματος Σιστοβάρη και η διαδικασία συνεχίστηκε  με μια μικρή αλλαγή: συζητήθηκαν πρώτα τα αιτήματα για παραχώρηση χώρου στο σύλλογο Μεσσηνίων, την Ανοιχτή Συνέλευση κατοίκων Αγ. Παρασκευής και το Δίκτυο Αλληλεγγύης. Στους δύο πρώτους ψηφίστηκε ομόφωνα το αίτημα αλλά για να μην ξεχνάμε και το χούι για το δίκτυο αλληλεγγύης χρειάστηκαν 2 ώρες και 10 λεπτά συζήτησης για να δοθεί προς χρήση ο χώρος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για όλα αυτά δεν θα σας πούμε λεπτομέρειες παρά θα σας αφήσουμε να παρακολουθήσετε οι ίδιοι τα video που ακολουθούν και να βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Αν αυτό είναι δείγμα των όσων θα ακολουθήσουν έως τις εκλογές στις συνεδριάσεις του ΔΣ, πράγμα που απευχόμαστε, φοβάμαι πως θα έχουμε άσχημα αποτελέσματα τόσο για τους υποψηφίους αλλά πρωτίστως για τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής. Συμπληρωματικά αναφέρω ότι υπάρχουν και τα video με το θέμα του Δικτύου Αλληλεγγύης αλλά δεν θα δημοσιευθούν για να μην κουράσουν.

(σημ: τα video μπορείτε να τα βρίσκετε στο κάτω τμήμα δεξιά της αρχικής σελίδας με την ένδειξη WEB TV)

video Α

.

video B

.

video Γ

.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook