Με ευχές έκοψαν τη βασιλόπιτα οι Μεσσήνιοι Αγίας Παρασκευής

pita Messinion

Στο φιλόξενο χώρο του ΠΕΤΡΙΝΟΥ στο πρ. στρατόπεδο Σπυρούδη οι Μεσσήνιοι Αγίας Παρασκευής έκοψαν σήμερα 19 Ιανουαρίου 2014 την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Μεσσηνίων “ο Αριστομένης” κ. Μπαλτόπουλος αφού ευχήθηκε για καλή χρονιά στα μέλη, μαζί με το Δήμαρχο κ. Βασίλη Ζορμπά έκοψαν την πίτα παρουσία και του κ. Κωνσταντακόπουλου μέλους του ΔΣ του συλλόγου και δημοτικός σύμβουλος. Ακολούθησε και λαχειοφόρος αγορά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Βουτσινάς, ο επικεφαλής παράταξης κ. Κουβόπουλος, οι αντιδήμαρχοι κ. Παπαδοπούλου, κ. Παναγόπουλος, κ. Κωστόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Σάρκουλας, κ. Ησαΐας, κ. Λέκκας, κ. Δημητρίου-Καβρουδάκη, κ. Γαβράς, κ. Γουργούλης, κ. Αλεξόπουλος, κ. Μουστόγιαννης, τα μέλη ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ κκ Μακρυαλέας και Παπασπύρος, από τα εργαστήρια Τέχνης η κ. Μπελεχρή και από το Σύλλογο Τσακού η κ. Κουτσουρά.

 

IMG_1857 copy

IMG_1861 copy

IMG_1863 copy

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook