Με υπέροχες μελωδίες η κοπή πίτας της Μικτής Χορωδίας Αγίας Παρασκευής (video)

IMG_1994 copy

Με μελωδίες γέμισε ο χώρος του γυμνασίου Κωφών & Βαρηκόων από τη Μικτή Χορωδία Αγίας Παρασκευής κατά την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ο μαέστρος κ. Κουτσονίκας ευχήθηκε στα μέλη της χορωδίας και στους παράγοντες της πόλης που παραβρέθηκαν, μια καλή χρονιά. Ενημέρωσε για την μεγάλη εκδήλωση που ευελπιστούν να πραγματοποιήσουν την πρώτη Μαρτίου κατά την οποία θα συμμετέχουν 40 κιθάρες και για την οποία ο καταλληλότερος χώρος είναι το αμφιθέατρο του Αμερικάνικου Κολλεγίου. Εκεί ζήτησε τη βοήθεια του Δημάρχου κ. Ζορμπά να μεσολαβήσει και εκείνος δέχτηκε με μεγάλη χαρά και υποσχέθηκε να κάνει τα αδύνατα, δυνατά.

Και φέτος θα πραγματοποιηθούν οι δύο μεγάλες συναυλίες, μετά την περσινή επιτυχία, η μία στην Αγία Παρασκευή και η άλλη στου Διονυσίου  του Αρεοπαγίτη. Επίσης στα μέσα του Ιουνίου είναι καλεσμένοι στη Ρουμανία και εκεί θα συνδράμει οικονομικά ο Δήμος και ο Δήμαρχος θα τους συνοδέψει. Για τις μετακινήσεις τους ζήτησαν κάποιο μέσο (π.χ. ένα λεωφορείο) και ο κ. Ζορμπάς ενημέρωσε ότι ήδη γίνονται προσπάθειες να αγοραστεί ένα λεωφορείο για τις ανάγκες του Δήμου.

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος κ. Ζορμπάς, ο πρόεδρος ΔΣ κ. Βουτσινάς, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Παπαδοπούλου, Μουχτούρη, Παναγόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Σάρκουλας, Παύλου, Ησαΐας, Δημητρίου, Γαβράς, Μουστόγιαννης, Αλεξόπουλος και το μέλος ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ κ. Παπασπύρος.

Έχουμε παρατηρήσει σε όλες τι εκδηλώσεις της Χορωδίας που παραβρεθήκαμε (Αμερικάνικο Κολλέγιο,  ΙΝ Διονυσίου Αρεοπαγίτη, Πεύκη) ότι λειτουργεί σαν μία καλοκουρδισμένη ομάδα, δεμένη, αγαπημένη με σεβασμό προς τον μαέστρο, ο οποίος τους το ανταποδίδει και έχουμε αυτά τα εξαίσια μελωδικά αποτελέσματα και πάντα σε καλή συνεργασία με τον ΠΑΟΔΑΠ.

 

IMG_1996 copy

IMG_1998 copy

IMG_2008 copy

.

.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook