Επίσκεψη Δημάρχου στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Κατεψυγμένων Προϊόντων «ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΡΟΦΙΝΚΟ ΑΕΒΕ»

1

Τις εγκαταστάσεις της εταιρείας Κατεψυγμένων Προϊόντων «ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΡΟΦΙΝΚΟ ΑΕΒΕ»-επίσημου χορηγού του Κοινωνικού Μαγειρείου του Δήμου μας- επισκέφθηκε την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014, ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Ζορμπάς , συνοδευόμενος από τις επικεφαλής εθελοντών , κυρίες Ντίνα Μανωλοπούλου και Ελένη Πίπη.

Η εταιρεία, ανταποκρινόμενη με μεγάλη προθυμία σε αίτημα του Δήμου μας, προσφέρει αφιλοκερδώς, σε σταθερή βάση, κατεψυγμένα προϊόντα (λαχανικά και αλιεύματα) για τις ανάγκες του Κοινωνικού Μαγειρείου του Δήμου μας.

Τον Δήμαρχο και τις επικεφαλής εθελοντών υποδέχτηκαν θερμά ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Γρηγόρης Βασιλείου και ο Γενικός Διευθυντής κ. Ξενοφών Λουράντος , οι οποίοι αφού ανέλυσαν το επιχειρηματικό και κοινωνικό όραμα, την ιστορία , την ανοδική πορεία και τα βασικά οικονομικά μεγέθη της εταιρείας , τους συνόδευσαν στις εγκαταστάσεις επεξεργασίας, τυποποίησης, αποθήκευσης και ποιοτικού ελέγχου των προϊόντων.

Ο Δήμαρχος , ευχαρίστησε από καρδιάς τόσο τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου όσο και το προσωπικό για την ιδιαίτερα θερμή υποδοχή , τονίζοντας ότι κατά τη διάρκεια της ξενάγησης είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει δια ζώσης το υψηλό επίπεδο λειτουργίας και τις αυστηρές ποιοτικές προδιαγραφές που έχει θεσπίσει η εταιρεία.

Εκπροσωπώντας και τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής ,εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την γενναιόδωρη προσφορά τους σε είδη διατροφής τα οποία διατίθενται ήδη για την ενίσχυση του Κοινωνικού Μαγειρείου του Δήμου μας λέγοντας: «Εύχομαι και ελπίζω αυτή σας η στάση να αποτελέσει λαμπρό παράδειγμα ευαισθητοποίησης, ουσιαστικής προσφοράς και εποικοδομητικής συνεργασίας στην κατεύθυνση της κοινωνικής αλληλεγγύης , με στόχο την στήριξη των συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης».

2

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook