Έγινε η κοπή της πίτας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης-Μουσείο Αλέκος Κοντόπουλος

IMG_2029 copy

Με ευχές γέμισε και η Δημοτική Βιβλιοθήκη της Αγίας Παρασκευής χθες βράδυ. Όσοι παραβρέθηκαν στην κοπή της βασιλόπιτας στον χώρο της γνώσης δεν τσιγκουνεύτηκαν τις ευχές προς την πρόεδρο κ. Δήμητρα Πανουσοπούλου και τα μέλη του ΔΣ και εκείνοι ανταπέδωσαν.

Παρόντες ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς, ο αντιδήμαρχος κ. Κωστόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Καζάκος (και αντιπρόεδρος τη Βιβλιοθήκης), Παύλου, Ησαΐας και Μουστόγιαννης.

Μία πολύ εύστοχη και επίκαιρη ερώτηση έκανε ο  κ. Γέρου σχετικά με το αν θα κλείσουν τα Νομικά Πρόσωπα των δήμων, όπως ακούστηκε πρόσφατα, και οι εργαζόμενοι δεν θα είναι δυνατόν να απορροφηθούν σε άλλες δημοτικές μονάδες, ζητώντας ενημέρωση από το Δήμαρχο και λέγοντας πως οι καλύτερες ευχές προς τους εργαζόμενους θα είναι να μην χάσουν τη δουλειά τους. Συμπλήρωσε επίσης ότι καλό θα ήταν να δοθούν και κάποια χρήματα για να γίνουν επισκευές που έχει ανάγκη η Δημοτική Βιβλιοθήκη και το Μουσείο.

Ο κ. Ζορμπάς απάντησε ότι κάτι τέτοιο δεν υφίσταται, ότι η είδηση αυτή αφορούσε  ιδιωτικά νομικά πρόσωπα, και όχι τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου μας. Όσον αφορά τις εργασίες στο χώρο, έχει γίνει αίτηση ένταξής τους στο πρόγραμμα “εξοικονομώ” και αναμένεται απάντηση. Εκτός αυτού βέβαια θα υπάρχει πάντα ενίσχυση και στήριξη από το Δήμο.

IMG_2012 copy

IMG_2020 copy

IMG_2022 copy

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook