Το Μετρό και…… η τακτική του λευκού

apipolimas
Ο κ. Γιάννης Σταθόπουλος, υποψήφιος Δήμαρχος της πόλης μας, με τη νέα του ανακοίνωση, προσπαθεί να αποσείσει τις βαρύτατες ευθύνες που τον βαραίνουν, για εγκληματικά λάθη που διέπραξε στο παρελθόν. Λάθη που ναι μεν διέπραξε στο παρελθόν αλλά που έχουν σοβαρότατες επιπτώσεις στο παρόν και στο μέλλον της πόλης μας.

Στην ανακοίνωσή του, αναφέρεται ακροθιγώς στο θέμα του «Μετρό». Ξεχνά να πει όμως , ότι ήταν ένας από αυτούς που με τη ψήφο τους η πόλη μας στερήθηκε της μεγάλης ευκαιρίας να έχει σταθμό του «Μετρό» στο κέντρο της, με ότι αυτό σημαίνει σε ταλαιπωρία των κατοίκων. Και παρ΄ότι τελικά αναγκάσθηκε να αποδεχτεί την ευθύνη του δημόσια (μέχρι πρόσφατα την αρνιόταν), αντί να ζητήσει συγγνώμη από τους δημότες, εξακολουθεί να υποδύεται τον τιμητή των πάντων.

Πέραν όμως αυτού, στην ανακοίνωσή του ο κ. Σταθόπουλος αναφέρει την ιεράρχηση, από αυτόν, των θεμάτων που απασχολούν την περιοχή του Αη Γιάννη. Και πάλι όμως, δεν κάνει καμιά πρόταση, για να κριθεί από τους δημότες. Αυτό είναι σύμφωνο με την τακτική που ακολουθεί διαχρονικά. Του να μην προτείνει συγκεκριμένες λύσεις, του να μην δεσμεύεται δημόσια για τίποτε. Δημόσια, γιατί ιδιαιτέρως στον καθένα λέει αυτό που θα ήθελε ν΄ακούσει. Για να μην δυσαρεστήσει κανέναν. Αυτή άλλωστε είναι και η τακτική του στα Δημοτικά Συμβούλια, όπου ψηφίζει ΛΕΥΚΟ στα σοβαρά θέματα, αποφεύγοντας να αναλάβει οποιαδήποτε ευθύνη. Αυτή όμως δεν είναι υπεύθυνη στάση υποψήφιου Δημάρχου και μάλιστα υποψήφιου για 5η συνεχή φορά.

Κάποια στιγμή προεκλογικά, θα πρέπει να εγκαταλείψει την αλαζονική αλλά και αντιφατική συμπεριφορά του και να μας πει επιτέλους κάποιες, έστω και λίγες, συγκεκριμένες προτάσεις. Πράγμα μάλλον αδύνατον, γιατί όπως ανέφερε δημόσια ενώπιον των μελών και φίλων του Συλλόγου «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ», στις 19 Σεπτεμβρίου, αυτές θα τις φέρει για συζήτηση εάν εκλεγεί Δήμαρχος.

Το Γραφείο Τύπου της Δημοτικής Παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook