Ενδιαφέρουσα η κοπή της πίτας απόψε για την ΕΝΕΒΑΠ

enevap 2014 copy

Μέσα σε χαρούμενη ατμόσφαιρα η ΕΝΕΒΑΠ έκοψε απόψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στα γραφεία της στην οδό Ελβετίας, παρουσία αρκετών καταστηματαρχών της Αγίας Παρασκευής.

Την τελετή ευλόγησε ο πατέρας Κωνσταντίνος Σαρρής του Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής.

Παρόντες ο Δήμαρχος κ. Ζορμπάς, επικεφαλής παρατάξεων και  δημοτικοί παράγοντες.

Ο πρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ κ. Μάκης Χάρχαρος αφού ευχήθηκε για τη νέα χρονιά,  δήλωσε ότι αποσύρεται και δεν πρόκειται να ξαναβάλει υποψηφιότητα, όπως το είχε δηλώσει και πέρυσι άλλωστε και  η θητεία του λήγει το Μάρτιο. Επίσης δήλωσε ότι δεν θα πολιτευτεί ούτε στις δημοτικές εκλογές. Μία ακόμα αποχώρηση από την ΕΝΕΒΑΠ που μάθαμε απόψε είναι αυτή του αντιπροέδρου Χρήστου Μαντζανά, ο οποίος όπως είπε δεν σκοπεύει να βάλει υποψηφιότητα ξανά στις εκλογές του σωματείου. Και οι δύο άντρες που μετρούν χρόνια προσφοράς στην ΕΝΕΒΑΠ, δήλωσαν ότι θα είναι κοντά στην Ένωση και θα προσφέρουν τη βοήθειά τους όπου μπορούν. Στη συνέχεια ο κ. Χάρχαρος έδωσε το λόγο στο Δήμαρχο και στους αρχηγούς των παρατάξεων ζητώντας να ευχηθούν μόνο χωρίς να πολιτικοποιήσουν την εκδήλωση, αίτημα που τήρησαν οι περισσότεροι πλην του κ. Σταθόπουλου που πήρε το λόγο για αρκετή ώρα και ανέπτυξε διάφορα προβλήματα της πόλης. Κάποια στιγμή έκανε μια παρέμβαση ο κ. Χάρχαρος προσπαθώντας να πει κάτι για τη στήριξη που του ζήτησαν από το ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ αλλά ο κ. Σταθόπουλος εκνευρισμένος δεν τον άφησε να ολοκληρώσει και ποτέ δεν μάθαμε τι θα έλεγε ο πρόεδρος, γεγονός  που ενόχλησε τους παρεβρισκόμενους.

Ακολούθησαν οι καθιερωμένες βραβεύσεις καταστηματαρχών και ένα μικρό κέρασμα με μεζέδες από την ΕΝΕΒΑΠ προς όλους.

Ο πρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ δεν παρέλειψε να προσφωνήσει την ιστοσελίδα μας που για μία ακόμα χρονιά είναι κοντά στους καταστηματάρχες της Αγίας Παρασκευής. Για μία ακόμη χρονιά είμασταν εκεί να καλύψουμε την εκδήλωση, μόνο εμείς.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook