Αποκριάτικη πνοή με χορούς και γαϊτανάκια από το Χοροστάσι στην κεντρική πλατεία

Αποκριάτικη και ζωντανή η κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής σήμερα λόγω των εκδηλώσεων που οργάνωσε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής.

Spiderman, Superman, πριγκίπισσες, γατούλες, πειρατές και ένα σωρό παραμυθένιοι κόσμοι μεταφέρθηκαν για λίγες ώρες στη δική μας διάσταση.

Το πλήθος του κόσμου που συγκεντρώθηκε διασκέδασε με τα χορευτικά, τα αποκριάτικα δρώμενα και τα γαϊτανάκια που παρουσίασε ο γνωστός μας Σύλλογος “Χοροστάσι” με την αγαπημένη Βασίλω Ιωάννου. Στο γλέντι συμμετείχαν σχολεία της πόλης και το Μουσικοκινητικό Εργαστήρι των ΑμεΑ. Ο καιρός δεν ήταν ο απόλυτος σύμμαχος, αλλά και δεν εμπόδισε την διασκέδαση των Αγιοπαρασκευιωτών.

Την εκδήλωση άνοιξε η Αντιδ/ρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Γερασημία Μουχτούρη ευχόμενη καλή Αποκριά παρουσία του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλη  Ζορμπά και πολλών δημοτικών παραγόντων και μελών των συλλογικοτήτων.

Μη χάσετε αύριο 12:00 με 14:00 τα “Μπαμπούγερα” από τους Κορύβαντες.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook