Τι έγινε πραγματικά στο ΔΣ; Αδιάψευστος μάρτυρας το … video

truth.

Στις 13/2/2014 η παράταξη «Αγία Παρασκευή η πόλη μας» έβγαλε μια ανακοίνωση που καταφέρονταν εναντίον του κ. Γιάννη Σταθόπουλου. Στην ανακοίνωση αναγράφονταν ακριβώς:  

«στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 12ης Φεβρουαρίου 2014, αποκάλεσε αντιδήμαρχο με φράση που χρησιμοποιείται σε καταγώγια»

Σκεφτήκαμε ότι για να φτάσει στο σημείο η παράταξη να βγάλει ανακοίνωση επρόκειτο για κάτι διαφορετικό απ’ ότι έχουμε παρακολουθήσει μέχρι τώρα στα δημοτικά συμβούλια. Ερευνήσαμε το περιστατικό και καταφέραμε να αποκτήσουμε το video της συνεδρίασης της 12ης Φεβρουαρίου, απ’ όπου  και δημοσιεύουμε το συγκεκριμένο τμήμα προς ενημέρωσή σας.

Στο κομμάτι αυτό του video παρακολουθούμε τον κ. Σταθόπουλο να παραδέχεται ότι αποκάλεσε την αντιδ/ρχο κ. Παπαδοπούλου με το «κοσμητικό» επίθετο: «ρουφιανούλα»(!!!).

Διαπιστώνουμε ότι η αγωνία που διακατέχει τον κ. Σταθόπουλο για να κερδίσει στις δημοτικές εκλογές τον οδηγεί σε ολέθρια σφάλματα και τον βγάζει διαφορετικό από αυτό που θέλει να φαίνεται. Ο κατά τα φαινόμενα, ευγενικός,  διακριτικός  και ήρεμος άνθρωπος εκτροχιάζεται και χρησιμοποιεί κατά συναδέλφου του  εκφράσεις που δεν έχουν καμία θέση σε αίθουσα δημοτικού συμβουλίου αλλά και γενικά στη δημόσια ζωή. Ο ίδιος άνθρωπος που τον Αύγουστο του 2013  με ανακοίνωσή του στο διαδίκτυο διαμαρτύρονταν  για έναν «Δήμαρχο υβριστή » τώρα εδραιώνει δημοσίως τον ίδιο του τον εαυτό ως υβριστή.

Άραγε να  βρισκόμαστε μπροστά σε ένα τέταρτο πρόσωπο του υποψηφίου Δημάρχου κ. Σταθόπουλου;

Το σημαντικότερο είναι ότι όταν καλείται να ανακαλέσει δείχνει ότι το κάνει μετά δυσκολίας, ότι αναγκάζεται να το κάνει  και μάλιστα επαναλαμβάνει τη συγκεκριμένη λέξη. Γνώριζε ότι μεταδιδόταν ζωντανά η συνεδρίαση ή πίστευε ότι δεν θα γινόταν γνωστή η συμπεριφορά του; Και φυσικά ούτε λέξη για συγνώμη! Ή το άγχος των εκλογών πλέον πρέπει να είναι μεγάλο για να ωθείται σε τέτοιου είδους κινήσεις ή αυτή είναι η πραγματική συμπεριφορά του κ. Σταθόπουλου.

Σε  ανακοίνωσή του που εξέδωσε στις 14/2/14, σε απάντηση εκείνης της παράταξης Ζορμπά, με τίτλο: «Ο Β. Ζορμπάς κρίνει ήθη. Κοίτα ποιος μιλάει!» κλείνοντας ο κ. Σταθόπουλος γράφει:

«Θα συνεχίσουμε τον ωραίο αγώνα της συνέπειας λόγων και έργων, του ήθους και της σοβαρότητας για μια άλλη Αγία Παρασκευή.»

… ήθος και σοβαρότητα … (όταν εξυβρίζεις αντιπάλους σου;)

… συνέπεια λόγων και έργων … (όταν άλλα προβάλλεις και άλλα κάνεις;)

Στο βίντεο που ακολουθεί, η περίτρανη αυτοδιάψευση των λόγων του από τα έργα του.

Κοίτα ποιος μιλάει!

Λένα Μαρκή

lena1


.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook