Ο Συνεταιρισμός ΠΑΝΔΩΡΑ έκοψε την πίτα του με φίλους και μέλη

pandora-pita 2014 copy

Σήμερα το μεσημέρι έγινε η κοπή της πίτας του Καταναλωτικού Συνεταιρισμού ΠΑΝΔΩΡΑ στο πρατήριο που έχει δημιουργηθεί στην Αγ. Ιωάννου 24Γ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έδωσαν τις ευχές τους για καλή χρονιά όλα τα μέλη του ΔΣ του Συνεταιρισμού με βασικό αντικείμενο τη στήριξη αυτού του εγχειρήματος που έγινε με αγώνα και μεγάλη προσπάθεια. Σκοπός είναι η προώθηση των προϊόντων από τον παραγωγό στον καταναλωτή σε λογικές τιμές. Αναφέρθηκαν στα βιολογικά προϊόντα που διαθέτει ο συνεταιρισμός και έκαναν μια προσφορά: μία φορά την εβδομάδα ένα μέλος που θα εγγράφεται θα παίρνει δωρεάν το προϊόν που θα ζητήσει αρκεί να είναι της εποχής.

Να θυμίσουμε ότι από τα ιδρυτικά στελέχη του Συνεταιρισμού είναι και ο νυν Δήμαρχος κ. Βασίλης Ζορμπάς ο οποίος και ευχήθηκε. Αρκετοί δημότες παραβρέθηκαν και μαζί τους επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων και δημοτικοί παράγοντες νυν και πρώην.


Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook