Ενωτικό μήνυμα συμπαράστασης από την παράταξη «Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή»

Συμπολίτες, συμπολίτισσες, αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

1779066_210726279123909_1086092573_n
Λάβαμε την ενημέρωση για το κοινό που απέστειλαν τα Σωματεία Εργαζομένων σε Vodafone και Wind, αναφορικά με τον σημαντικό αγώνα που δίνουν. Η μάχη τους είναι δίκαιη, ενάντια στα αφεντικά των δύο μεγάλων εταιρειών τηλεπικοινωνίας που επιχειρούν μέσα από την ενοποίηση του δικτύου τους να δημιουργήσουν μια «νέα εταιρεία» με εργαζόμενους χωρίς συλλογική σύμβαση και συνδικαλιστική κάλυψη, με απολύσεις και μισθούς πείνας. Εκφράζουμε την αμέριστη στήριξη των αιτημάτων και του δίκαιου αγώνα τους.
Από τη μεριά μας, δεν υπάρχει κανένα ερώτημα για το με ποιανού το μέρος είμαστε. Είμαστε δίπλα στους εργαζόμενους, σε αυτούς που παράγουν τον πλούτο που κλέβουν τα αφεντικά και οι κάθε λογής σύμβουλοι. Είμαστε μαζί με αυτούς που με τον μόχθο τους κάνουν την κοινωνία να λειτουργεί και όχι με όσους απομυζούν την εργασία μας και μας καταδικάζουν στην εξαθλίωση. Τους ξέρουμε άλλωστε τους εργαζόμενους στην κινητή τηλεφωνία. Τους βλέπουμε στα καταστήματα στη γειτονιά μας. Νέοι άνθρωποι, άνδρες και γυναίκες, δουλεύουν μέρα- νύχτα και από τα αμύθητα ποσά που συναλλάσσονται δεν τους μένουν παρά ψίχουλα.
Εργαζόμενοι και εργαζόμενες στη Vodafone και τη Wind.
Σαν «Φυσάει Κόντρα» δε σας απευθυνόμαστε ως πελάτες. Σας βλέπουμε σαν συναδέλφους και συναδέλφισσες που μας ενώνουν κοινά συμφέροντα και κοινοί αγώνες. Σας βλέπουμε ως άνεργοι και άνεργες που παλεύουμε για να βρούμε μια δουλειά με αξιοπρέπεια και δε θέλουμε άλλους στην κόλαση της ανεργίας και της υποαπασχόλησης. Σας βλέπουμε σαν συμπολίτες και συνοδοιπόρους στο μεγάλο αγώνα για την ανατροπή της μνημονιακής καταστροφής και της αντεργατικής εκστρατείας, της κυβέρνησης, της Ε.Ε., του ΔΝΤ και των μεγαλοεπιχειρηματιών που εξυπηρετούν εντός και εκτός Ελλάδας.
Από το ίδιο μετερίζι της ταξικής πάλης και της συλλογικής αντίστασης, χαιρετίζουμε την πάλη σας και σας ενημερώνουμε ότι θα πρέπει να θεωρείτε τη συλλογικότητά μας σύντροφο στον κοινό αγώνα.

Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook