Αλήθεια ή Φήμες; Αποχωρεί από την ενεργό δράση ο κ. Μιχάλης Γαβράς; Της Λένας Μαρκή

Σε μια εποχή όπου τα πολιτικά σκάνδαλα διαδέχονται το ένα το άλλο τόσο στην κεντρική εξουσία όσο και σε αυτοδιοικητικό επίπεδο, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που ενδιαφέρονται πραγματικά για τα κοινά και με τη στάση τους το αποδεικνύουν καθημερινά.

Τέτοιοι άνθρωποι, έντιμοι που έχουν να επιδείξουν έργο υπάρχουν και στην πόλη μας και ένας από αυτούς είναι ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μιχάλης Γαβράς.

Την «Φλόγα της Αγάπης» των Εθελοντών Αιμοδοτών παρέλαβε στην Πλατεία Αγίου Ιωάννη ο πρόεδρος των Δημοτικών Ιατρείων Μιχάλης Γαβράς από τους εκπρόσωπους του ΣΕΑ ΕΚΑΒ κ.Κιτσόπουλο και κ.Μπολτζή, δίνοντας το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας, που είναι μήνυμα αγάπης και αφιλοκερδούς προσφοράς.
10.9.2010 .Την «Φλόγα της Αγάπης» των Εθελοντών Αιμοδοτών παρέλαβε στην Πλατεία Αγίου Ιωάννη ο πρόεδρος των Δημοτικών Ιατρείων Μιχάλης Γαβράς από τους εκπρόσωπους του ΣΕΑ ΕΚΑΒ κ.Κιτσόπουλο και κ.Μπολτζή, δίνοντας το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας, που είναι μήνυμα αγάπης και αφιλοκερδούς προσφοράς.

Ο κ. Γαβράς συνδράμει την πόλη εδώ και πολλά χρόνια είτε μέσα από το γονεϊκό κίνημα, είτε ως μέλος και κατόπιν πρόεδρος στο Σύλλογο Κοντοπεύκου. Υπήρξε εθελοντής ιατρός στα Δημοτικά Ιατρεία και ανέλαβε πρόεδρός τους όπου και έχει να επιδείξει σοβαρό έργο.

Πάντα υπήρξε σοβαρός, μετρημένος και με αξιόλογη παρουσία. Χωρίς φανφάρες και εντυπωσιασμούς, αλλά με λόγο στοχευμένο στα σημαντικά προβλήματα. Έξυπνος και μορφωμένος επιστήμονας κράτησε το επίπεδο όπου κι αν συμμετείχε. Σκληρός όπου η περίσταση το απαιτούσε, αλλά ποτέ άδικος.

Το τελευταίο διάστημα και εν όψη των δημοτικών εκλογών του Μαΐου κυκλοφορούν φήμες στην πόλη για μη συνέχιση της συμμετοχής του στα κοινά και αποχώρησής του από την ενεργό δράση. Φήμες που καλό θα ήταν να παραμείνουν φήμες.

Η πόλη έχει ανάγκη τέτοιους ανθρώπους. Ανθρώπους που ΔΕΝ έχουν δώσει ποτέ δικαίωμα να σχολιαστούν αρνητικά. Ανθρώπους που ΔΕΝ εμπλέκονται σε σκάνδαλα και ίντριγκες. Ανθρώπους με ήθος και ευρύτερης αποδοχής από όλες τις παρατάξεις.

Ευελπιστώ ότι ο κ. Γαβράς δεν σκέφτεται κάτι τέτοιο και ότι θα συνεχίσει να προσφέρει στην Αγία Παρασκευή. Σε αντίθετη περίπτωση, ας γνωρίζει ότι η πόλη θα είναι φτωχότερη χωρίς αυτόν.

Γνωρίζω ότι μαζί μου θα συμφωνήσουν πολλοί δημοτικοί παράγοντες και απλοί συνδημότες μας. Στο χέρι μας είναι να το αποτρέψουμε, γιατί στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε είναι πολυτέλεια να χάνουμε προσωπικότητες σαν αυτήν του κ. Γαβρά.

Λένα  Μαρκή

lena1

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook