Ο Γιάννης Μυλωνάκης απαντά στο Δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά

Milonakis GiannisΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΥΛΩΝΑΚΗ:

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΗΘΟΥΣ.

Μετά την κατάλυση, από τον ίδιο προσωπικά,κάθε έννοιας δημοκρατίας στο τελευταίο Δ.Σ. των  Παιδικών Σταθμών, ο κ. Ζορμπάς και η παράταξη της οποία ηγείται προσέφυγαν στην «λύση» των νουθεσιών και της λασπολογίας καταστρατηγώντας κάθε έννοια πολιτικού πολιτισμού.

Ασφαλώς και αναφέρομαι στην ανακοίνωση της παράταξης «Αγία Παρασκευή – Η πόλη μας» με τίτλο: «Να είστε προσεκτικός όταν  αναφέρεστε στη λέξη ήθος κ. Μυλωνακη.» (!).

Είναι πλέον προφανές ότι ο κ. Ζορμπάς, και τα μέλη της παράταξης του, ψάχνουν με αγωνία για το πώς θα κρατηθούν στις καρέκλες τους και οι κινήσεις τους γίνονται ολοένα και πιο σπασμωδικές.

Δεν εξηγείται αλλιώς. Όποιος και όποια είχε την «τύχη» να διαβάσει αυτή την ανακοίνωση καταλαβαίνει πολύ καλά τι εννοώ.

Ωστόσο, προσωπικά, αρνούμαι να σας ακολουθήσω σε αυτό παλαιοπολιτικό παιχνίδι που οδηγεί με περισσή βεβαιότητα στον κατήφορο του πολιτικού ήθους.

Σας θυμίζω κ. Ζορμπά ότι η «ταμπακιέρα» στην προκειμένη περίπτωση, είναι το τι συνέβη και ποια στάση κρατήσετε στο ΔΣ των παιδικών σταθμών.

Έτσι, για να μην κουράζουμε με ακατάσχετες ανακοινώσεις και δελτία τύπου, σας προτείνω κάτι απλό:

να δώσετε στη δημοσιότητα τα ηχητικά αρχεία των πρακτικών της συνεδρίασης του Δ.Σ. των Παιδικών Σταθμών  της Τρίτης 18/3/2014, ώστε να μπορέσει ο κάθε Αγιοπαρασκευιώτης και η κάθε Αγιοπαρασκευιώτισα να κρίνουν αφ’ εαυτού τους το τι συνέβη.

Τί πιο δημοκρατικό από αυτό άλλωστε;

Περιμένω.

Με εκτίμηση,

Γιάννης Μυλωνάκης

Μέλος Δ.Σ. Παιδικών Σταθμών Δήμου Αγ. Παρασκευής

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook