Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ: η αλήθεια πρέπει να λέγεται!

Η δημιουργία εντυπώσεων έχει πλέον εξελιχθεί, για ορισμένους, σε καθημερινή ανάγκη. «Ανακαλύπτουν προβλήματα» και χωρίς διερεύνηση σπεύδουν να τα κοινοποιήσουν, χωρίς να σκεφτούν τον αντίκτυπο στον υπόλοιπο κόσμο.

ΕΚΑΒ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Μια τέτοια φήμη αφορά και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που είναι  γνωστό, ότι σταθμεύει στο δημοτικό πάρκιν κοντά στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής. Λένε … ότι το ασθενοφόρο έχει απομακρυνθεί από εκεί και αναρωτιούνται τι θα κάνει ο Δήμαρχος γι’ αυτό …

Τα πράγματα είναι πολύ απλά, όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά, μαθαίνει!

Η λογική λέει ότι αν υπάρχουν υποψίες, σκέψεις ή κουβέντες που αιωρούνται η καταλληλότερη κίνηση είναι να ερωτηθεί η πηγή.

Αυτό κάναμε κι εμείς. Απευθυνθήκαμε στην πηγή και συγκεκριμένα στον Αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ την κ. Νίκο Κωστόπουλο και του θέσαμε το ερώτημα εγγράφως και ευθέως. Λάβαμε άμεσα απάντηση, την οποία και δημοσιεύουμε.

Σύμφωνα με αυτή : «…θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε και γραπτώς ότι δεν υπάρχει αλλαγή του επιχειρησιακού σχεδιασμού του ΕΚΑΒ και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ εξακολουθεί να έχει ως βάση την Αγία Παρασκευή (Αγ. Ιωάννου 7-9)»

Ερευνώντας το θέμα μάθαμε ότι στην πόλη μας εξακολουθεί να επιχειρεί σταθμός του ΕΚΑΒ με κωδικό Α27. Επόμενο είναι να μην βρίσκεται συνεχώς στο σημείο στάθμευσης όταν επιχειρεί στην περιοχή. Πέραν αυτού η περιοχή μας καλύπτεται από ασθενοφόρα όμορων τομέων για την κάλυψη επειγόντων περιστατικών.

Συμπεραίνουμε λοιπόν, ότι η κινδυνολογία δεν ωφελεί ούτε αυτόν που τη χρησιμοποιεί, ούτε αυτόν που την δέχεται. Η σπορά του φόβου και της ανασφάλειας στην τοπική κοινωνία είναι ευτελές σπορ. Οι δημότες της Αγίας Παρασκευής δεν είναι τόσο αφελείς να πιστεύουν ότι  η εικόνα ενός σταθμευμένου οχήματος του ΕΚΑΒ είναι η σωτηρία τους και πως είναι εφικτό να υπάρχει για καθένα ή έστω για κάθε οικογένεια ένα αποκλειστικό ασθενοφόρο όχημα! Το σημαντικό είναι η αμεσότητα με την οποία θα ανταποκριθεί το όποιο όχημα του ΕΚΑΒ, όταν κληθεί σε επείγουσα περίπτωση.

ΕΚΑΒ2.απαντηση εκαβ

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook