Εκδήλωση για την επιχειρηματικότητα από την «Συμμαχία Ευθύνης»

2

«Για να διαμορφώσουμε την πολιτική μας πρόταση για την Αγία Παρασκευή, προσκαλούμε τους ειδικούς για να μας αναλύσουν τους τομείς, στους οποίους ο Δήμος πρέπει να αναλάβει δράση. Η τόνωση της επιχειρηματικότητας είναι βασικό μας μέλημα. Γιατί με αυτόν τον τρόπο θα δώσουμε ξανά ζωή στα μαγαζιά της πόλης μας και θα δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για νέες θέσεις εργασίας». Δίνοντας το στίγμα της εκδήλωσης, ο Βασίλης Γιαννακόπουλος, υποψήφιος Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, άνοιξε την ημερίδα για την επιχειρηματικότητα που διοργάνωσε η «Συμμαχία Ευθύνης», την Δευτέρα 7 Μαρτίου, στο 2ο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής.

Στόχος της ημερίδας ήταν να συζητηθούν τα θέματα της επιχειρηματικότητας, της βιωσιμότητας των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων καθώς και η ανάπτυξη του εμπορικού κέντρου της πόλης.

Στο πάνελ των ομιλητών, το οποίο συντόνιζε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «Συμμαχία Ευθύνης», Γιάννης Μυλωνάκης, συμμετείχαν ο Γεώργιος Καββαδάς, Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, ο οποίος ανέλυσε την προοπτική δημιουργίας «ανοικτού κέντρου εμπορίου» στην Αγία Παρασκευή, ο Γεώργιος Χαλόφτης, Σύμβουλος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, ο οποίος τοποθετήθηκε για τις δυνατότητες των επιδοτούμενων προγραμμάτων, ο Παναγιώτης Παντελής, φοροτεχνικός, ο οποίος παρουσίασε το φορολογικό πλαίσιο για τις επιχειρήσεις, η Έρρικα Περζεράκου, η οποία παρουσίασε την διαδρομή ανάπτυξη νέων επιχειρήσεων και τέλος, ο Βασίλης Τσαγκαράκης, νέος επιχειρηματίας της Αγίας Παρασκευής, ο οποίος μίλησε για την νεανική επιχειρηματικότητα στην πόλη μας.

Η ημερίδα για την επιχειρηματικότητας διοργανώθηκε στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της «Συμμαχίας Ευθύνης», για τη διαμόρφωση του τελικού αυτοδιοικητικού προγράμματος του συνδυασμού για την Αγία Παρασκευή.

2

 

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook