Επίσκεψη της υποψήφιας περιφερειάρχου Αττικής κ. Ρένας Δούρου στο Δημαρχείο Αγ. Παρασκευής

Στο πλαίσιο της περιοδείας του συνδυασμού «Δύναμη Ζωής» στην Αγία Παρασκευή, την Τετάρτη 23 Απριλίου 2014, η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής, επικεφαλής του συνδυασμού κ. Ρένα Δούρου, επισκέφθηκε το Δημαρχείο όπου την υποδέχθηκε ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Ζορμπάς.

επισκεψη δουρου2342014 003

Η κ. Δούρου, συνοδευόμενη από κλιμάκιο μελών του συνδυασμού, συνομίλησε με τον Δήμαρχο επισημαίνοντας τα αισθήματα αλληλοεκτίμησης και οικειότητας που χαρακτηρίζουν την μακροχρόνια γνωριμία τους.

Η συζήτηση είχε ως κύριο άξονα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ειδικότερα τα ζητήματα που αφορούν στην πόλη μας.

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε την υποψήφια Περιφερειάρχη και της ευχήθηκε καλή επιτυχία, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι σε περίπτωση που η κ. Δούρου εκλεγεί θα βρίσκεται «καθημερινά στο γραφείο της» προκειμένου να διεκδικήσει και να επιτύχει την πραγματοποίηση ακόμα περισσότερων χρηματοδοτούμενων έργων για την ανάπλαση της πόλης μας.

Η κ. Δούρου επεσήμανε το ζήτημα της οδού Αγίου Ιωάννου το οποίο –ευρισκόμενο σε αδράνεια επί πολλά έτη- ταλαιπώρησε τους πολίτες και τον εμπορικό κόσμο της πόλης.

Ο Δήμαρχος με ικανοποίηση τόνισε ότι το έργο επιτέλους ολοκληρώθηκε, με πλήρη χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ, μετά από 25 χρόνια υποσχέσεων και δεσμεύσεων χωρίς αντίκρισμα.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε επίσης στο Νόμο «Καλλικράτης», ο οποίος δημιούργησε πολλά γραφειοκρατικά προβλήματα ενημερώνοντας την υποψήφια Περιφερειάρχη ότι με κοινωνική ευαισθησία ο Δήμος μας έχει ανταποκριθεί στη δυνατότητα για πρόσληψη ανέργων με καθεστώς πεντάμηνης εργασίας, τονίζοντας ότι τα άτομα που προσλήφθηκαν έχουν συμβάλλει τα μέγιστα στην εύρυθμη διοικητική λειτουργία του Δήμου και στην εξυπηρέτηση αναγκών της καθημερινότητας του πολίτη.

 Αναφέρθηκε επίσης σε ένα ακόμα βήμα εκσυγχρονισμού του Δήμου, στο πρόγραμμα ηλεκτρονικής διαχείρισης- ψηφιοποίησης εγγράφων (Δημοτικού Συμβουλίου, Κοιμητηρίου, Αρχείων Δήμου κ. λ. π.).

Τέλος, ο Δήμαρχος συνεχάρη την κ. Δούρου για την γενναία και αξιέπαινη, όπως τη χαρακτήρισε, απόφασή της να παραιτηθεί από την βουλευτική της έδρα προκειμένου να διεκδικήσει την θέση της  Περιφερειάρχου Αττικής.

Παρούσα στη συνάντηση ήταν και η Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Ελευθερία Παπαδοπούλου, σε ερώτηση της οποίας σχετικά με την ιεράρχηση προτεραιοτήτων η κ. Δούρου απάντησε ότι για την ίδια και τον συνδυασμό του οποίου ηγείται στην κορυφή της λίστας βρίσκεται το ζήτημα της διαχείρισης απορριμμάτων για το οποίο, όπως επεσήμανε , αναμένει αντιδράσεις προερχόμενες από ιδιωτικά συμφέροντα τις οποίες είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook