Πραγματοποιήθηκε στην πλατεία «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ», η ενημέρωση των κατοίκων του Κοντοπεύκου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Tην Τετάρτη 30 Απριλίου 2014 και ώρα 8μ.μ., πραγματοποιήθηκε παρουσία 300 περίπου δημοτών στην πλατεία «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» , η ενημέρωση των κατοίκων του Κοντοπεύκου για το έως σήμερα έργο της Δημοτικής Αρχής και το πρόγραμμα της Παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας» για την επόμενη πενταετία.

IMG_7425

IMG_7431
Ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Ζορμπάς, αναφέρθηκε στα έργα γενικά και εστιάσθηκε στο έργο της ανάπλασης του Κοντοπεύκου, που πραγματοποιείται με ταχύτατους ρυθμούς, στις ανακατασκευές των Παιδικών Χαρών της περιοχής αλλά και στις παρεμβάσεις για την λύση του προβλήματος των όμβριων υδάτων. Στη συνέχεια διέλυσε τις κακόβουλες φήμες που κυκλοφορούν για δήθεν απομάκρυνση της Λαϊκής Αγοράς από την περιοχή.

IMG_7454

IMG_7472
Αναφερόμενος στην Αντιπολίτευση και ειδικότερα στη «Συμμαχία Ευθύνης» και στη «Νίκη των πολιτών για την Αγία Παρασκευή», είπε ότι υπάρχουν αρκετά στελέχη τους με δυνατότητες προσφοράς, αλλά το οικογενειοκρατικό σύστημα και ο στενός πυρήνας των επικεφαλής τους δεν τους αφήνει να αναδειχθούν.

IMG_7477

IMG_7489
Τέλος δόθηκε ο λόγος στους κατοίκους να πουν τις απόψεις τους και να υποβάλουν ερωτήσεις.

IMG_7493

IMG_7408

Γραφείο Τύπου της Δημοτικής Παράταξης
«Αγία Παρασκευή η πόλη μας!»

Διεύθυνση Εκλογικού Κέντρου:
Αγίου Ιωάννου 25
Τηλ. 210-6086535

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook