Με γεμάτη πλατεία πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Β. Ζορμπά στο Κοντόπευκο (video)

IMG_7419 copy

Κοντά στους κατοίκους του Κοντοπεύκου, στην γνωστή πλατεία Μελίνας Μερκούρη, βρέθηκε ο Βασίλης Ζορμπάς το βράδυ της Τετάρτης 30 Απριλίου. Η βραδιά βοήθησε για να γεμίσει η πλατεία με ανθρώπους που ήθελαν ν’ ακούσουν όσα είπε ο Δήμαρχος και να συζητήσουν μαζί του. Πάνω από 300 άτομα συγκεντρώθηκαν.

Παρούσα και η Νατάσα Ράγιου υποψήφια ευρωβουλευτής, η οποία όταν ήρθε η ώρα να αποχωρήσει είπε δυνατά και με σιγουριά προς τον κ. Ζορμπά: “θα βγεις, ότι και να πεις, θα βγεις Δήμαρχος“.

IMG_7403 copy

Ο κ. Ζορμπάς στην ομιλία του αναφέρθηκε στην ανάπλαση που πραγματοποιείται στην περιοχή του Κοντοπεύκου και ιδίως στην Δερβενακίων. Ζήτησε την κατανόηση και την υπομονή των κατοίκων για όσο χρειαστεί να αποπερατωθεί το έργο.  Έφερε ως παράδειγμα την Αγίου Ιωάννου και την ταλαιπωρία που υπέστησαν οι καταστηματάρχες της εκεί περιοχής, όμως το αποτέλεσμα του ανταμοίβει τώρα που σχεδόν τελείωσε η ανάπλαση και έγινε ένα έργο προς όφελος των πολιτών.

Διασκέδασε τις φήμες ότι θα απομακρυνθεί η λαϊκή αγορά από την περιοχή.

Επίσης παρουσίασε εν συντομία το έργο που επιτελέστηκε και το πρόγραμμα της παράταξης.

IMG_7432 copy

Μίλησε για τα άτομα που στελεχώνουν την παράταξη “Αγία Παρασκευή, η πόλη μας”  και ιδίως τους νέους ανθρώπους με φρέσκιες ιδέες, οι οποίοι και θα πρέπει να προωθηθούν. Όπως τόνισε και στις άλλες παρατάξεις υπάρχουν ικανά νέα άτομα που θα πρέπει να πάρουν τα ηνία, ώστε να εκλείψει η οικογενειοκρατία.

IMG_7467 copy

Στο τέλος δόθηκε ο λόγος στους κατοίκους που υπέβαλαν ερωτήσεις σχετικά με τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους. Ο κ. Ζορμπάς τα άκουσε με προσοχή και απάντησε με ειλικρίνεια. Τόνισε βέβαια ότι προτεραιότητα θα δοθεί στην κατασκευή αγωγού ομβρίων στην περιοχή και κατόπιν θα γίνει η ανακατασκευή των δρόμων.

IMG_7470 copy

IMG_7486 copy

IMG_7493 copy

Παρακολουθείστε μαγνητοσκοπημένη την ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Βασίλη Ζορμπά στην πλατεία Μελίνα Μερκούρη στο Κοντόπευκο στο video που ακολουθεί.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook