Ο «Δημόκριτος» διασπά και τα «πολιτικά άτομα» Γιαννακόπουλου – Αλεφαντή στα εξών συνετέθησαν!

giann-dimokr-alef

Κεραυνός εν αιθρία στα τοπικά πολιτικά δρώμενα  το ντοκουμενταρισμένο δημοσίευμα  που ανάρτησε η ιστοσελίδα μας, σχετικά με το πολιτικό σκάνδαλο που  αφορά τον επικεφαλής της «Συμμαχίας Ευθύνης» κ. Βασίλη Γιαννακόπουλο και το Ερευνητικό Κέντρο «Δημόκριτος». Δεν εξηγείται διαφορετικά ο πανικός και η έκδηλη αμηχανία που κατέλαβε μέλη της  παράταξης  και κάνουν σοβαρότατα λάθη προσπαθώντας να διορθώσουν  τα αδιόρθωτα.

Καταρχάς πάνω στη βιασύνη να καλυφθούν απαντούν σε λάθος πρόσωπο. Στο συγκεκριμένο  ντοκουμενταρισμένο δημοσίευμα  που κατέγραψε  ως απόλυτο υπαρκτό γεγονός η ιστοσελίδα μας με απαντήσεις-στοιχεία που απευθύνονται σε αυτήν, δεν έχει καμία ανάμιξη ο Δήμαρχος κ. Ζορμπάς στον οποίο απευθύνονται. Αν δεν είχαν τρομοκρατηθεί τόσο πολύ θα το είχαν προσέξει!

Και στα δύο δελτία τύπου που μας απεστάλησαν τόσο εκ μέρους της  παράταξης, όσο και από τον κ. Δημήτρη Αλεφαντή – στον οποίο είχαμε υποβάλει σχετικά ερωτήματα –ουδείς απαντά για την ταμπακιέρα! Αναφέρονται σε χίλια δυο άλλα άσχετα θέματα εκτός του συγκεκριμένου.

Ως εκ τούτου τα αμείλικτα ερωτήματα εξακολουθούν και υπάρχουν. Όπως πχ:   παρουσιάστηκε βιβλίο της ΚΕΔΕ στην αίθουσα του «Δημοκρίτου» στις 24/2/2014;

Όλοι γνωρίζουμε πως ΟΧΙ.

Αντί λοιπόν οι εμπλεκόμενοι να βγουν και να ζητήσουν συγνώμη για το ηθικό και πολιτικό ατόπημα που διέπραξαν, αντί να ζητήσουν συγνώμη από τον καθ’ όλα αξιόλογο πρόεδρο του «Δημοκρίτου» Δρ. Νικόλαο Κανελλόπουλο που τον εξέθεσαν, αντί να ζητήσουν συγνώμη από τον κόσμο της Αγίας Παρασκευής που εξαπάτησαν, ως «Συμμαχία Ανευθυνότητας» βρισκόμενοι σε πολιτικό παραλήρημα, τρέχουν να κρυφτούν πίσω από το δάκτυλό τους.

Δεν χρειάζεται να γράψουμε περισσότερα για το θέμα αυτό γιατί τα πραγματικά γεγονότα μιλούν και απαντούν από μόνα τους . Οι πολίτες  της Αγίας Παρασκευής έχουν την ικανότητα και την κρίση  να βγάλουν τα δικά τους αληθή πολιτικά συμπεράσματα και να δώσουν τη δική τους απάντηση στις 18 Μαΐου. Έτσι ώστε κάθε κατεργάρης να πάει στον πάγκο του.

Κατά τα άλλα οι επιμέρους απαντήσεις που δημοσιεύονται στη συνέχεια είναι για γέλια κι για κλάματα. Γέλια για τους άλλους. Και κλάματα για τους ίδιους.

Λένα Μαρκή

lena1****************************************

symmaxia euthinisΑνακοίνωση για την εκδήλωση στο Δημόκριτο

Δεκαπέντε ημέρες πριν από τις εκλογές και ο πανικός του κ.Ζορμπά είναι πλέον εμφανής καθώς όλα τα στοιχεία καταδεικνύουν ότι θα μείνει εκτός του δεύτερου γύρου στις 18 Μαΐου.

Το γεγονός ότι κατάφερε να κατέρχεται στις εκλογές χωρίς τους τρεις πρώτους σε σταυρούς δημοτικούς του συμβούλους, στις προηγούμενες εκλογές (κα. Δάβαρη, κ.Αλεφαντής, κ.Μουστόγιαννης),
το γεγονός ότι σημαίνοντα στελέχη της κεντροδεξιάς της πόλης μας, είτε συμμετέχουν ενεργά στην Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «Συμμαχία Ευθύνης» (Αλεφαντής) είτε τη στηρίζουν ανοιχτά (κα. Δάβαρη, κ.Στεροδήμας, κ.Χρ.Κωστόπουλος),
το γεγονός ότι χωρίς κανένα σχεδιασμό ξεκίνησε έργα, λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές, προξενώντας τη φυσιολογική δυσαρέσκεια των πολιτών, που ταλαιπωρούνται για προεκλογικούς λόγους,
το γεγονός ότι πραγματοποιήθηκε μια μαζική εκδήλωση, που έκανε αίσθηση σε όλη την πόλη,

τον οδηγούν σε σπασμωδικές κινήσεις, όπως το να ανακαλύπτει θέματα τρεις μήνες μετά την τέλεσή τους. Άλλο ένα χαρακτηριστικό των αργών αντανακλαστικών του, που δυστυχώς έχει πληρώσει η Αγία Παρασκευή και οι δημότες.

Κύριε Ζορμπά, επειδή χρησιμοποιείτε τον όρο «σκάνδαλο», να σας ενημερώσουμε ότι σκάνδαλο δεν είναι η παραχώρηση μιας αίθουσας όπου μιλάς για θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης.

Σκάνδαλο είναι η απευθείας ανάθεση, με την μορφή του κατεπείγοντος εν μέσω θέρους, 233.000€ για τη στήριξη ενός τοίχου και τόσους μήνες μετά να μην έχει πραγματοποιηθεί.

Σκάνδαλο είναι η παραχώρηση της πλατείας Αγ.Παρασκευής σε ιδιώτη, για χρήση από παιδιά, χωρίς κανένα μέτρο ασφαλείας και χωρίς εν τέλει να εισπράττεται και το τίμημα.

Κύριε Ζορμπά ελέγξτε πρώτα τα οικονομικά σας για να μην ξαναφάτε πρόστιμο για ανακριβή δήλωση εκλογικών δαπανών και μετά μιλήστε για τιμιότητα.

ΥΓ. Στην εκδήλωση στον Δημόκριτο διατέθηκε η έκδοση σε ηλεκτρονική μορφή, των συμπερασμάτων του συνεδρίου της ΚΕΔΕ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
ΥΓ2. Να υποθέσουμε ότι η ομιλία την Τετάρτη, του υποψήφιου με την παράταξη του κ.Ζορμπά, Σωτήρη Ησαΐα, στον Δημόκριτο, αφορά στην πυρηνική φυσική.

 

το Γραφείο Τύπου

της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης

«Συμμαχία Ευθύνης»

*************************************

symmaxia euthinisΔήλωση Δημήτριου Αλεφαντή για την εκδήλωση στο Δημόκριτο

Ο Δημόκριτος ήταν από τους πρώτους φιλοσόφους που υποστήριξε την ύπαρξη άλλων κόσμων. Προφανώς σε έναν από αυτούς κατοικεί ο κ. Ζορμπάς.

Κύριε Ζορμπά, με εγκαλείτε, μέσω των «φίλων» σας για το θέμα της εκδήλωσης του Δημόκριτου και με ρωτάτε αν γνώριζα.

Σας απαντώ ευθέως.

Γνώριζα ότι η εκδήλωση αυτή θα ήταν η αφετηρία της καθόδου σας. Όπως και έγινε.

Γνώριζα ότι εκεί θα ήταν η πρώτη φορά που θα συσπειρώνονταν δυνάμεις από όλους τους πολιτικούς χώρους. Όπως και έγινε.

Γνώριζα ότι η παρουσία επιφανών στελεχών της κεντροδεξιάς της πόλης θα σας αποδείκνυε ότι πέρα από την κοινωνία, σας έχει εγκαταλείψει ακόμη και το κόμμα σας. Όπως και έγινε.

Γνώριζα ότι η μαζικότητα της εκδήλωσης θα σας δημιουργούσε πανικό. Όπως και έγινε.

Δεν γνώριζα ότι θα φτάσετε στο σημείο να μιλάτε εσείς, απευθυνόμενος σε μένα, για τιμιότητα και για σκάνδαλα.

Κύριε Ζορμπά, θα σας συμβούλευα να μην επικαλείστε τη μνήμη μου γιατί πολλά γνωρίζω και πολλά θυμάμαι.

Τα υπόλοιπα στις 19 Μαΐου.

 

Δημήτριος Αλεφαντής

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook