Ομιλία Ζορμπά στα Πευκάκια – Ο πρώτος Δήμαρχος που νοιάστηκε πραγματικά γι’ αυτά!(video)

ζορμπάς-πευκάκια copy

Άλλη μια επιτυχημένη ομιλία-συνάντηση του Βασίλη Ζορμπά που συγκεντρώνει τον κόσμο γύρω του χωρίς να έχει ανάγκη από μουσικές και δρώμενα, ούτε θεατρικά σκηνικά. Αρκεί ο ντόμπρος λόγος του.

Στους κατοίκους των Πευκακίων μίλησε ο υποψήφιος και νυν Δήμαρχος, σε μια περιοχή που για πρώτη φορά την προσέχει ένας Δήμαρχος και αφουγκράζεται τα προβλήματά της. Δεν σταματάει όμως εκεί.

Ο Βασίλης Ζορμπάς μίλησε για το μεγαλύτερο έργο που αποπερατώνεται αυτή τη στιγμή στον Δήμο και αυτό βρίσκεται στα Πευκάκια. Πρόκειται για τον βρεφονηπιακό σταθμό που από τη νέα σχολική χρονιά θα φιλοξενήσει τρεις σημερινούς παιδικούς σταθμούς.

4 νέες παιδικές χαρές δημιουργήθηκαν με όλες τις προδιαγραφές και όλες έγιναν στα Πευκάκια.

Τα γνωστά μας “ορφανά” οικόπεδα, που είχαν αφεθεί στην τύχη τους, επί θητείας Ζορμπά ξεκαθαρίστηκαν.

Η πεζογέφυρα Γελαδάκη, που στοίχισε αθώες ζωές και που πάνω από 20 χρόνια τη ζητάνε οι κάτοικοι, επιτέλους γίνεται πραγματικότητα μετά από αγώνες και τρέξιμο του Βασίλη Ζορμπά.

Και όλα αυτά δεν είναι υποσχέσεις και μεγάλες κουβέντες, αλλά έργα πραγματικά, απτά και μεγάλα.

Αναφέρθηκε και σε ανυπόστατες φήμες για τα χρήματα από την Πράξη Εφαρμογής, τα οποία δήλωσε απερίφραστα ότι πήγαν όλα σε έργα στην περιοχή.

Στη συνέχεια παρουσίασε το πρόγραμμα της παράταξης και όσα σκοπεύει να δημιουργήσει τα Πευκάκια, δηλαδή, έναν ακόμη παιδικό σταθμό, το 6ο Γυμνάσιο που θα είναι βιοκλιματικό, το 14ο νηπιαγωγείο (για το οποίο ο Δήμος παραχώρησε στον ΟΣΚ το οικόπεδο) και το άλλο μεγάλο έργο το Αθλητικό Κέντρο, το οποίο μπορεί ο Δήμος με σωστή διαχείριση των οικονομικών να το φτιάξει μόνος του χωρίς να αναμείξει ιδιώτες.

Απόρροια της προσφοράς του Βασίλη Ζορμπά στα Πευκάκια ήταν η χθεσινή συμμετοχή των κατοίκων στην συγκέντρωσή του. Περί τους 350 συγκεντρώθηκαν στο πάρκο δίπλα στην καινούργια παιδική χαρά στην Αγ. Αναργύρων και Μακαρίου. Απόρροια επίσης ήταν και το θερμό χειροκρότημα που εισέπραξε σε πολλά σημεία της ομιλίας του. Απόρροια ήταν και τα συγχαρητήρια και οι ευχές που δέχθηκε στο τέλος της.

 




 

.

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook