Αγία Παρασκευή, η πόλη μας: Ανησυχητικά φαινόμενα

Τις τελευταίες ημέρες συνέβη ένα λυπηρό γεγονός, το οποίο μας ανησυχεί και μας προβληματίζει  τόσο για την χρονική συγκυρία όσο και για τους στόχους  του. Αναφερόμαστε στην πυρκαγιά που σημειώθηκε στο “Αθλητικό και Πολιτιστικό Πάρκο “ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΤΣΗΣ” (πρώην Στρατόπεδο “ΣΠΥΡΟΥΔΗ”).

IMG_8205 copy

 Η πυρκαγιά σημειώθηκε την ώρα που στον χώρο βρίσκονταν και εργάζονταν οι Υπάλληλοι του ΠΑΟΔΑΠ. Εκδηλώθηκε δε ταυτόχρονα σε τρία διαφορετικά σημεία. Στον εσωτερικό χώρο δύο “τολ” (αποθηκών) που, σημειωτέον, χωρίζονται με τοίχο και άρα δεν επικοινωνούν μεταξύ τους καθώς και σε άδειους κάδους απορριμμάτων σε εξωτερικό χώρο. Στα δύο “τολ” ήταν αποθηκευμένα πλαστικά καθίσματα του Ανοικτού Θεάτρου, καθίσματα του Δημοτικού Κινηματογράφου, σκηνικά και φροντιστηριακό υλικό της Δημοτικής Ομάδας Θεάτρου καθώς και φωτιστικά σώματα που επρόκειτο να  τοποθετηθούν στα πεζοδρόμια της υπό ανάπλαση οδού Δερβενακίων. Να ληφθεί υπόψη ότι λίγες μέρες νωρίτερα, είχαν παραληφθεί από το «τολ»  οι κάλπες και τα παραβάν που θα χρησιμοποιηθούν στις επερχόμενες εκλογές, για συντήρηση. Είναι πιθανόν να μην το γνώριζαν αυτό οι δράστες.

 Τον προβληματισμό και την  ανησυχία μας εντείνει το ότι χθες το πρωί, επαναλήφθηκε η προσπάθεια εμπρησμού στον ίδιο χώρο και μάλιστα πάλι σε εργάσιμη ώρα.

 Ευχόμαστε και ελπίζουμε ότι οι ανεγκέφαλοι εμπρηστές  δεν είχαν σκοπό να βάλουν “φωτιά” , εκτός από το χώρο και στο προεκλογικό κλίμα.

 Το Γραφείο Τύπου της Δημοτικής Παράταξης

«Αγία Παρασκευή η πόλη μας!»

apipolimas

Διεύθυνση Εκλογικού Κέντρου:

Αγίου Ιωάννου 25

Τηλ. 210-6086535

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook