ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ:με τον Πρόεδρο του ΟΑΣΑ είχε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Γιαννακόπουλος

«Θα επαναφέρουμε τη γραμμή 408»

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Γιαννακόπουλος πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΟΑΣΑ, Γρηγόρη Δημητριάδη και τον Γενικό Διευθυντή Σχεδιασμού και Ανάπτυξης του ΟΑΣΑ, κ. Αποστολίδη, για το ζήτημα της επαναφοράς της γραμμής 408 και τη σύνδεσή της με τον σταθμό μετρό Αγ. Παρασκευή.

Η γραμμή 408 ήταν μια κυκλική γραμμή που συνέδεε την πλατεία Αγίας Παρασκευής με την πλατεία Αγίου Ιωάννου και ενεργοποιήθηκε κατόπιν αιτήματος από την πλευρά μας και καταργήθηκε το 2011, προκαλώντας σημαντικές δυσλειτουργίες και ταλαιπωρία στους κατοίκους.

Ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ δεσμεύτηκε για την άμεση επανεξέταση του ζητήματος και την ενσωμάτωσή του στη μελέτη που θα εκπονηθεί σε λίγους μήνες, κάτι που δεν προβλεπόταν πριν από τη σημερινή συνάντηση. Επιπλέον, ο κ. Γιαννακόπουλος έθεσε το θέμα της επέκτασης των δρομολογίων του Τρόλεϊ, έτσι ώστε να φτάσει μέχρι την Αγία Παρασκευή, το οποίο θα εξεταστεί.

Ο Βασίλης Γιαννακόπουλος, επικεφαλής της Συμμαχίας Ευθύνης, δήλωσε «δεσμευτήκαμε για την άμεση επαναφορά της γραμμής 408. Χωρίς ακόμη να έχουμε αναλάβει τον Δήμο, κάναμε το πρώτο σημαντικό βήμα. Οι διεκδικήσεις δεν γίνονται στα λόγια».
Στη συνάντηση, συμμετείχαν επίσης οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τη Συμμαχία Ευθύνης, Γιάννης Μυλωνάκης και Δημήτρης Καλόγριας.

το Γραφείο Τύπου
της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης
«Συμμαχία Ευθύνης»

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook