Δήλωση του ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ για τις δημοτικές εκλογές στην Αγία Παρασκευή

H δημοτική παρέμβαση “ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ στην Αγία Παρασκευή” έδωσε τη μάχη των δημοτικών εκλογών για πρώτη φορά και πέτυχε να συγκεντρώσει ποσοστό 4.5% και περισσότερες από 1000 ψήφους. Για πρώτη φορά η φωνή της ανατρεπτικής αριστεράς, των κινημάτων της πόλης και του αντιφασιστικού αγώνα θα ακούγεται και στο δημοτικό συμβούλιο μεταφέροντας τη φωνή όλων όσων αγωνίζονται για την ανατροπή της κοινωνικής βαρβαρότητας που βιώνουμε.

Δεν έχουμε καμιά αυταπάτη ότι η μικρή συμμετοχή μας στο δημοτικό συμβούλιο θα αλλάξει το ρόλο του. Θα συμβάλλει όμως στη μοναδική υπόσχεση που δώσαμε: Θα αξιοποιήσουμε τη δύναμη που μας έδωσε ο λαός της πόλης μας για να συμβάλουμε στην οργάνωση κάθε μικρής και μεγάλης μάχης, θα σταθούμε στο πλευρό κάθε συλλογικότητας και κοινωνικής ομάδας που θα υψώνει το ανάστημά της, θα είμαστε δίπλα σε κάθε εργαζόμενο/η, νέο/α. Θα αγωνιστούμε για την ανατροπή της πολιτικής των μνημονίων, που επέβαλαν η ΕΕ και το ΔΝΤ, και του Καλλικράτη. Θα μας βρουν απέναντί τους οι εκφραστές αυτής της πολιτικής στο δήμο μας. Σε κάθε γειτονιά θα βοηθήσουμε να συναντηθούν όλοι και όλες που καθημερινά παλεύουν για το δικαίωμα στη ζωή, το περιβάλλον, τον πολιτισμό, μέσα από την αυτοοργάνωση των κατοίκων της πόλης.

 Την Τρίτη 20/5, 7.30 μ.μ. στο 3ο Λύκειο θα πραγματοποιηθεί η συνέλευσή μας. Με ανοιχτές, δημοκρατικές διαδικασίες θα αποτιμήσουμε το αποτέλεσμα, θα καθορίσουμε τη στάση μας στον β ΄ γύρο των εκλογών και θα προγραμματίσουμε τη δράση μας.

 Τα μέλη, οι φίλοι και οι φίλες του σχήματός μας έδωσαν έναν μεγάλο αγώνα. Ευχαριστούμε όλους και όλες που μας στήριξαν. Το πρώτο, μικρό, βήμα έγινε. Μπροστά μας είναι οι πραγματικές μάχες. Θα είμαστε εκεί…

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook