Στήριξη στο Β. Ζορμπά από τον υποψήφιο της Συμμαχίας Ευθύνης, Άγγελο Καρμανιόλα

Πλησιάζοντας στο αύριο.

 karmaniolas

 Το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής θα καθορίσει πάνω σε ποιο μονοπάτι θα βαδίσουμε τα επόμενα χρόνια τόσο σε τοπικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Το μέγεθος της απόφασης αυτής είναι τέτοιο που απαιτεί την καθολική και συνειδητή συμμετοχή όλων μας. Βασισμένος πάνω σε αυτήν την άποψη και πιστεύοντας βαθύτατα ότι η επίπονη διαδικασία για τη βελτίωση της πόλης μας  πρέπει να στηρίζεται στις κοινές μας αρχές και στην πίστη για μια βιώσιμη Αγία Παρασκευή, έθεσα τον εαυτό μου στην προεκλογική διαδικασία με σκοπό να συμβάλλω στο μέγιστο βαθμό στην εκπλήρωση αυτού του στόχου, γνωρίζοντας πάντα, ότι το θετικό αποτέλεσμα δεν μπορεί να έρθει αβρόχοις ποσί. Η στήριξη που βρήκαν οι ιδέες και οι απόψεις μου από τους συμπολίτες μου με τιμούν ιδιαιτέρως και με παρακινούν να συνεχίσω τον αγώνα μου και να υποστηρίξω  τον  Βασίλη Ζορμπά στο Β΄γύρο για την ολοκλήρωση του έργου του.

 

 Η επιλογή μου αυτή είναι απόρροια των ιδεολογικών μου πεποιθήσεων και της πίστης μου ότι το συγκεκριμένο μονοπάτι μπορεί να μας οδηγήσει στο αποτέλεσμα που όλοι επιθυμούμε· μια βιώσιμη και φιλική Αγία Παρασκευή που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και στις προσδοκίες μας. Την Κυριακή ψηφίζουμε όλοι για την όμορφη πόλη μας.

 

 

           ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

           ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

  Με τον συνδυασμό  ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ

       του ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook