Β. Γιαννακόπουλος: ευχαριστίες προς τους δημότες και ευχές στον κ. Σταθόπουλο

giannakopoylos-v

Ευχαριστώ από καρδιάς τους συνεργάτες μου, τους εθελοντές και όλους όσοι μας ακολούθησαν στον προεκλογικό αγώνα.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μας, για τη δύναμη που μας έδωσαν με την ψήφο τους. Σε ένα γενικότερο κλίμα πόλωσης, η «Συμμαχία Ευθύνης», μια νέα, ανεξάρτητη παράταξη, έφερε μια ουσιαστική ανανέωση στα δημοτικά δρώμενα της πόλης και ως προς τις θέσεις της, αλλά και ως προς την εντιμότητα με την οποία προσέγγισε τις εκλογές.

Θα ήθελα να συγχαρώ όλες τις δημοτικές παρατάξεις της Αγίας Παρασκευής για τη μάχη που έδωσαν στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Στο δεύτερο γύρο, η «Συμμαχία Ευθύνης» στο σύνολό της και εγώ προσωπικά, κάναμε μια απολύτως συνειδητή επιλογή: κρατήσαμε μια στάση ουδετερότητας απέναντι σε κάθε μία από τις εναπομείνασες αντιμαχόμενες παρατάξεις και απείχαμε από κάθε είδους επιρροή στην εκλογική συνείδηση των δημοτών.

Οι δημότες της Αγίας Παρασκευής επέλεξαν για δημοτική αρχή τη δημοτική παράταξη «Νίκη των Πολιτών» και δήμαρχο τον Γιάννη Σταθόπουλο.

Τον συγχαίρω θερμά και του εύχομαι καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο έργο που καλείται να επιτελέσει.

Από τη θέση μου, δεσμεύομαι απέναντι σε κάθε έναν συμπολίτη μου πως θα συμπορευτώ με το δημοτικό συμβούλιο στο δρόμο της διεκδίκησης όσων απαιτούνται για την ανάπτυξη και την πρόοδο στην πόλη μας, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός Δήμου με πραγματικά προοδευτικό και ουσιαστικά συμμετοχικό χαρακτήρα.

 

 

Βασίλης Γιαννακόπουλος

επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης «Συμμαχία Ευθύνης»

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook