Μια Διοίκηση πολύ «προχώ*».Της Λένας Μαρκή

Της Λένας Μαρκή

Ευχάριστη έκπληξη μας προκάλεσε η διαπίστωση ότι η νεοεκλεγείσα δημοτική παράταξη, που σε δυο μήνες περίπου θα αναλάβει τα ηνία του Δήμου, έχει πολύ καλή σχέση με την τεχνολογία.

web-development1Ήδη κοινοποιεί  με άνεση τις εκδηλώσεις της μέσω των γνωστών sms των κινητών τηλεφώνων σε πλήθος δημοτών, πολλούς εκ των οποίων δεν γνωρίζει καν (και το αντίστροφο), με αποτέλεσμα πολλοί να διερωτώνται που στην ευχή ανακάλυψε τον αριθμό του κινητού τους!

Μεγάλη και η κινητικότητά της στο γνωστό μας φατσοβιβλίο, τόσο της σελίδος της παράταξης, όσο και αυτής του αρχηγού της. Δεν προλαβαίνει αυτός να εμφανιστεί σε εκδήλωση – συγκέντρωση και τσουπ η φωτογραφία με το σχολιάκι «ανέβηκε» στο FB.

Εύγε! Τέτοια εγρήγορση δεν ξαναματάδαμε.

Φήμες πάλι που κυκλοφορούν ευρέως στην πόλη, λένε ότι θα προβληθεί και με νεοδημιούργητη ιδιόκτητη ιστοσελίδα που θα σερφάρει στο διαδίκτυο (αν δεν το έχει κάνει ήδη!). Δεν διευκρινίζουν όμως ποιος θα την λειτουργεί, κάποιο μέλος της παράταξης; Το στενό συγγενικό περιβάλλον; Ο ίδιος ο αρχηγός που όπως διαπιστώσαμε παίζει στα δάκτυλα το ίντερνετ;

Απ’ ότι ακούγετε, η ιστοσελίδα θα «κυκλοφορεί» με την φιλική ανοχή τοπικού ηλεκτρονικού ενημερωτή – συνεργάτη  που στο παρελθόν δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του σε τέτοια θέματα. Αλλά ως γνωστόν οι καιροί, οι συνθήκες και οι στόχοι αλλάζουν.

Αλλά και πάλι, φήμες είναι, άστες να λένε!

Εξάλλου θα φανεί στο αποτέλεσμα, γιατί κατά τη λαϊκή ρήση τα μεταξωτά βρακιά, θέλουν και επιδέξιους πισινούς.

Όπως και να’ χει η όλη κατάσταση, χαιρόμαστε που θα αποκτήσουμε μια Δημοτική Αρχή πολύ «προχώ»*, αρκεί να μην γίνεται εξολοκλήρου η διοίκηση και η επίλυση των σοβαρών προβλημάτων μέσω διαδικτύου και ιδίως μέσω φατσοβιβλίου.

 

lena1

*προχώ για τη νεολαία, προχωρημένη για τους λίγο μεγαλύτερους.

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook