Με τιμές κηδεύτηκε στο Α΄Νεκροταφείο ο συμπολίτης μας Ναύαρχος ε.α. Χρήστος Παπασηφάκης

Με όλες τις τιμές ενός έντιμου και ηρωικού αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού, κηδεύτηκε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, ο συμπολίτης μας Ναύαρχος ε.α. Χρήστος Παπασηφάκης.

navarxos3

Ο Χρήστος Παπασηφάκης έφυγε πλήρης ημερών και ήσυχα όπως ζούσε το τελευταίο διάστημα. Πολεμιστής, αγωνιστής, άνθρωπος που ποτέ δεν προκάλεσε παρά μόνον με την ανδρεία του, ο σημαιοφόρος του θρυλικού Α/Τ ΑΔΡΙΑΣ, τιμήθηκε 2 φορές με το Παράσημο Εξαιρέτων Πράξεων, 2 φορές με το Παράσημο του Πολεμικού Σταυρού, με το Παράσημο του Σταυρού του Τάγματος του Φοίνικος Μετά Ξιφών, με το Μετάλλιο Στρατιωτικής Αξίας και το Μετάλλιο Ιταλογερμανικού Πολέμου.

Επικήδειους λόγους εκφώνησαν Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού και ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ,  Αντώνης Μαυράκης, του οποίου ήταν επίτιμο μέλος.

Το Πολεμικό Ναυτικό εκπροσώπησαν Αξιωματικοί και Υπαξιωματικοί. Τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής εκπροσώπησε ο δημοτικός σύμβουλος  Σπύρος Παπασπύρος.

Κατά την εκφορά, τιμές απέδωσε η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού και ένοπλο άγημα, το οποίο κατά την ταφή έβαλε τρεις ομοβροντίες.







—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter