Συνεργασία Εφέδρων Αξιωματικών (ΣΕΑΝ) με την Ομάδα Δ με στόχο τη δασοπροστασία

(ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕΑΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ – ΟΜΙΛΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΑΣΟΤΟΠΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (ΟΜΑΔΑ Δ)

εθελοντική δασοπροστασία-Ομαδα ΔΜετά από αίτημα του ΟΜΙΛΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΑΣΟΤΟΠΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ -ΟΜΑΔΑ Δ προς τον Σύνδεσμό μας και σχετικής επικοινωνίας για διάφορα πρακτικά ζητήματα, εγκρίθηκε με απόφαση του Δ.Σ. της 24-7-2014 η συνεργασία του Συνδέσμου μας με την ΟΜΑΔΑ Δ, με στόχο την ενίσχυση του έργου της εν λόγω ομάδας πολιτικής προστασίας και δασοπροστασίας.
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ επικροτεί κάθε είδους προσπάθεια που σκοπό έχει την κοινωνική προσφορά προς τους πολίτες και το περιβάλλον και η οποία επιτελεί ανιδιοτελώς εθελοντικό-κοινωνικό έργο και ειδικότερα κάθε προσπάθεια που συμβάλλει στην φύλαξη των δασών μας.
Για το λόγο αυτό συμβάλλει με όλες τις δυνάμεις του σε οποιαδήποτε δραστηριότητα τέτοιου είδους, όπως άλλωστε το επιβάλλει και ο σκοπός του.
Κατόπιν τούτου καλούμε όσα μέλη μας επιθυμούν να βοηθήσουν εθελοντικά να απευθυνθούν στην ΟΜΑΔΑ Δ, δηλώνοντας την ιδιότητά τους ως Έφεδροι Αξιωματικοί (επίδειξη ταυτότητας).
Έδρα ΟΜΑΔΑΣ Δ : Παπάγου (έξωθεν Κοιμητηρίου Παπάγου), τηλ. 6981000635

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.