Λήξη της θητείας και ευχαριστίες από τον Συμπαραστάτη του Δημότη

1503928_823114327719968_2946508132752647884_n

Σήμερα λήγει η θητεία μου σαν Συμπαραστάτης.Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δημοτικό Συμβούλιο που μου εμπιστεύθηκε την εγκατάσταση και έναρξη λειτουργίας του νέου αυτού θεσμού.

Προσπάθησα να το κάνω με τον καλύτερο,διακριτικότερο και αποτελεσματικότερο τρόπο,πάντα τηρώντας την υπόσχεσή μου ότι,στα δύσκολα χρόνια που περάσαμε,δεν θα δαπανήσω ΟΥΤΕ ΕΝΑ (1) € Δημοτικού χρήματος,αναλαμβάνοντας ο ίδιος τα έξοδα της καθημερινής λειτουργίας του γραφείου μου.Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθώ στην εκπληκτική διάθεση συνεργασίας που επέδειξε ο διοικητικός μηχανισμός και το μεγαλύτερο μέρος των κατά τομείς εντεταλμένων αιρετών.

Χωρίς αυτήν δεν θα είχε επιτευχθεί η επιτυχής έκβαση του 82% των διαμεσολαβήσεων που ζητήθηκαν.Θερμές ευχαριστίες προς την γραμματέα μου,το νομικό γραφείο που με υποστήριξε και ασφαλώς τον Συμπαραστάτη των Αθηναίων Βασίλη Σωτηρόπουλο,που ανά πάσα στιγμή ήταν πρόθυμος να με βοηθήσει και να με στηρίξει με τις νομικές και θεσμικές του γνώσεις.

Τέλος εύχομαι να συνεχιστεί και στο μέλλον η ισχύς της εντολής που ο απελθών Δήμαρχος έδωσε γιά μένα.”Στηρίξτε πάσει δυνάμει τον Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης”.Η Αγία Παρασκευή συνεχίζει την πορεία της μέσα στα πλαίσια ενός ασφυκτικού,ασαφούς και ατελέσφορου “Καλλικράτη“,μιάς αντιαυτοδιοικητικής κεντρικής πολιτικής και έχει ανάγκη την ενεργοποίηση όλων των δημοτών της.Στο πλαίσιο αυτό δηλώνω “παρά πόδα”.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων