Παραίτηση του Βασίλη Σάρκουλα από τη θέση του Προέδρου του ΠΑΟΔΑΠ (πλήρες κείμενο)

Την παραίτησή του υπέβαλλε σήμερα (1/9/2014) και προ ολίγων λεπτών στο γραφείο του Δημάρχου κ. Σταθόπουλου, ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Βασίλης Σάρκουλας.

Η ιστοσελίδα μας σας παρουσιάζει πρώτη (ίσως και μοναδική) το πλήρες κείμενο με τους λόγους της παραίτησης. Να σας πληροφορήσουμε ακόμη -σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες της σελίδας μας- ότι αύριο θα υποβάλλει εγγράφως την παραίτησή της στο νέο Δήμαρχο και η Πρόεδρος του νομικού προσώπου των ΠΑΙΣΔΑΠ κ. Έφη Καψοκεφάλου.

Vasilis Sarkoulas.

Θέμα: Παραίτηση από τα καθήκοντα του Προέδρου Δ.Σ. ΠΑΟΔΑΠ

 

Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε,

Σας υποβάλλω την παραίτησή μου από τα καθήκοντά μου του Προέδρου και μέλους του Δ.Σ. ΠΑΟΔΑΠ.

Ανέλαβα ένα νεοσύστατο ΝΠΔΔ με αρκετά και σημαντικά προβλήματα. Το παραδίδω σήμερα στη νέα Διοίκηση που προέκυψε από τις πρόσφατες Δημοτικές Εκλογές, οικονομικά υγιή, οργανωμένο και με λυμένα χρονίζοντα και σοβαρά προβλήματα. Ένα ΝΠΔΔ, υψηλών πλέον προδιαγραφών και δυνατοτήτων.

Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων μηνών ενημέρωσα αρκετές φορές, τόσο εσάς, όσο και τη νέα διοίκηση που προτίθεστε να ορίσετε, για την κατάσταση του Οργανισμού αλλά και για τα πάγια θέματα που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε από την ανάληψη των καθηκόντων σας και αφορούν την λειτουργία των διαφόρων τμημάτων. Κατά τις τελευταίες, προ ολίγων ημερών, ενημερώσεις, διαπίστωσα ότι η παραμονή μου στα καθήκοντά μου, μέχρι τον ορισμό νέου Δ.Σ., πιθανόν να δημιουργήσει ζητήματα στη νέα διοίκηση. Προκειμένου να λειτουργήσει η παρουσία μου είτε σαν υποτιθέμενη τροχοπέδη είτε σαν δικαιολογία, σας υποβάλλω σήμερα την παραίτησή μου και παρακαλώ να γίνει άμεσα δεκτή.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο κ. Βασίλη Ζορμπά για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου καθώς και για την αμέριστη συμπαράστασή του καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. και τους υπαλλήλους του Οργανισμού για την βοήθεια που μου πρόσφεραν.

 

Αγία Παρασκευή, 1η Σεπτεμβρίου 2014

Με τιμή  ………….

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. ΠΑΟΔΑΠ

Βασίλειος Σάρκουλας

παραίτηση Σάρκουλα Βασίλη copy  ..

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων