Εγκαίνια για το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης “ΘΕΜΕΛΙΟ” με παρουσία πολλών συνδημοτών

Themelio copy

Τέσσερα νέα σοβαρά άτομα με πολλές ικανότητες, από σήμερα επιχειρούν στην πόλη μας. Δραστηριοποιούνται στο χώρο της εκπαίδευσης, εγκαινιάζοντας το νέο φροντιστήριο “ΘΕΜΕΛΙΟ” στην οδό Αγίας Τριάδος 7, στον Παράδεισο Αγ. Παρασκευής.

IMG_1746 copy

Νέα άτομα, αλλά ικανότατοι καθηγητές με εμπειρία χρόνων. Οι Γιάννης Αντωνίου, Αλέκος Σαρρής, Βάλια Γκιζιώτη και Ντίνα Δημοπούλου  είναι οι εκπαιδευτικοί που σκοπεύουν να ασχοληθούν σοβαρά με την εκπαίδευση των παιδιών της Αγίας Παρασκευής.

IMG_1755 copy

Τα εγκαίνια του νέου αυτού χώρου έγιναν σήμερα το απόγευμα με την παρουσία συνδημοτών μας, μέσα σε χαρούμενη και αισιόδοξη ατμόσφαιρα. Οι ιδιοκτήτες χαιρέτησαν τους παρεβρισκόμενους με τα παρακάτω λόγια:

Αγαπητοί φίλοι & φίλες

Εκ μέρους του φροντιστηρίου μας «ΘΕΜΕΛΙΟ», θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε πολύ για την παρουσία σας σήμερα εδώ, στη μέρα των εγκαινίων μας, μια μέρα που σημαίνει πολλά για μας.

Η πρωτοβουλία αυτή έρχεται μετά από πολλά χρόνια πολύτιμης πείρας, πείρας ικανής για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στο δύσκολο ρόλο του παιδαγωγού – εκπαιδευτικού. Ένας ρόλος που γίνεται όλο & πιο δύσκολος, όταν οι συνθήκες στα σχολεία δεν είναι οι καλύτερες δυνατές. Και ακόμα περισσότερο σήμερα που με το «νέο λύκειο» έχουν μετατραπεί σε ένα διαρκές εξεταστικό κέντρο, αναγκάζοντας το μαθητή να δέχεται στείρες γνώσεις & να χάνει την ικανότητα κριτικής σκέψης.

Παρά τις δυσκολίες (αυτές κι άλλες πολλές), ελπίζουμε να συμβάλουμε ακόμα περισσότερο σε αυτή τη γοητευτική αποστολή δηλαδή να βάλουμε το δικό μας θεμέλιο στη γνώση, στη διαμόρφωση & τη διαπαιδαγώγηση του παιδιού, στην εκπλήρωση των ονείρων του όσον αφορά το κομμάτι των σπουδών του, το θεμέλιο εν τέλει στη ζωή του.

Για να μην σας κουράζω, σας ευχαριστούμε πολύ που ήρθατε, ελπίζουμε να αξίζουμε την εμπιστοσύνη σας & αύριο-μεθαύριο να χαιρόμαστε μαζί για την επιτυχία των παιδιών μας.

Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τόσο τους καθηγητές μας όσο και τους φίλους που βοήθησαν με το μεράκι και τη μαγειρική τους, για την πραγματοποίηση της σημερινής εκδήλωσης. Οπότε ας φάμε, ας πιούμε, ας περάσουμε καλά απόψε και από αύριο

Καλή μας σχολική χρονιά!!

*****

IMG_1741 copy

 

Πρόκειται για ένα φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης που απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Παρέχει κλειστά τμήματα 3-5 ατόμων, έλεγχο προόδου με τακτά διαγωνίσματα, ξένες γλώσσες και σχέδιο για πανελλήνιες εξετάσεις.

Τα μαθήματα ξεκινούν από αύριο 8 Σεπτεμβρίου.

 

 

IMG_1737 copyΟι εγγραφές έχουν ήδη αρχίσει και μπορείτε να επισκευτείτε το ΘΕΜΕΛΙΟ (Αγίας Τριάδος 7)

Δευτέρα έως Παρασκευή  10πμ – 2μμ και 5μμ – 9μμ

Σάββατο 10πμ – 1μμ

Μπορείτε επίσεις να ενημερωθείτε από την σελίδα : http://www.themelio.edu.gr/

και στο τηλέφωνο: 210 6137310

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.