Πρόγραμμα παραχωρήσεις αθλητικών χώρων στα αθλητικά σωματεία Αγ. Παρασκευής

Όπως είναι γνωστό, έως το Σεπτέμβριο κάθε έτους λαμβάνονται οι αναγκαίες αποφάσεις παραχώρησης των δημοτικών γηπέδων και γυμναστηρίων στους αθλητικούς συλλόγους, ώστε να ξεκινήσει η προπονητική και αγωνιστική περίοδος.
Κατόπιν αυτού, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος προχώρησε λόγω του κατεπείγοντος στην απόφαση που ακολουθεί, η οποία ελήφθη κατόπιν εξαντλητικού και λεπτομερούς διαλόγου με όλους τους αθλητικούς συλλόγους της πόλης.
Η απόφαση του Δημάρχου, η οποία είναι άμεσα, ισχύει ως την τελική επί του θέματος απόφαση του νέου Διοικητικού Συμβούλιου του ΠΑΟΔΑΠ.
Ακολουθεί η με αρ. 456/2014 απόφαση του Δημάρχου.

(Πατήστε τους πίνακες για μεγέθυνση)

Ψ9Λ0Ω6Υ-ΜΙ4_Page_1

Ψ9Λ0Ω6Υ-ΜΙ4_Page_2Ψ9Λ0Ω6Υ-ΜΙ4_Page_3Ψ9Λ0Ω6Υ-ΜΙ4_Page_4

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.