Επισκευή πεζοδρομίων στην Αγίου Ιωάννου από την πλατεία του Αη Γιάννη έως τη Γραβιάς

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΪ-ΓΙΑΝΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΔΟ ΓΡΑΒΙΑΣ

 Agiou Ioannou-pissa

Με βασικό μέλημα της νέας Δημοτικής Αρχής τη βαδισιμότητα των πεζοδρομίων και σε συνεργασία με τον Προϊστάμενο του Τμήματος Υποδομών κ. Αργ. Μαυρομαρά, κρίθηκε ως απολύτως αναγκαίο να εντάξουμε στη σύμβαση με τίτλο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΕΡΓΩΝ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2013», η οποία είχε υπόλοιπο ανεκτέλεστου έργου της τάξεως του 50% και χρηματοδοτείται από ΣΑΤΑ (Κ.Α. 30.7333.15 έτους 2014), την επισκευή των πεζοδρομίων της οδού Αγίου Ιωάννου από την πλατεία του Αϊ-Γιάννη μέχρι την οδό Γραβιάς.

Οι εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη και μολονότι το υπόλοιπο του αντικειμένου της σύμβασης για το έτος 2014 είναι περίπου της τάξεως των 50.000 ευρώ, θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε στη συνέχεια ανάλογα προβλήματα που εντοπίζονται και σε άλλα καίρια σημεία της πόλης μας.

 

 

Η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών                    Ο Δήμαρχος

     ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΠΕΤΣΑΤΩΔΗ                                 ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.