Μεγάλη προσφορά σε σχολικά είδη στην προσπάθεια του ΣΚΑΙ & της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

IMG_2242 copy

Τετράδια, μολύβια, κασετίνες γόμες, ξυλομπογιές, γεωμετρικά όργανα, τέμπερες και όλα τα σχολικά είδη έχουν την τιμητική τους στην κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής.

Ηθικοί αυτουργοί για το πάρτυ των σχολικών, ο ΣΚΑΙ και η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.

Όπως ήδη σας είχαμε ενημερώση σήμερα 20/9/14, 11πμ με 14μμ,  στην κεντρική μας πλατεία συγκεντρώνονται σχολικά είδη για παιδιά που έχουν ανάγκη, μαθητές που οι οικογένειές τους αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Με το σύνθημα “Όλοι μαζί για το παιδί”  συνεχίζεται η προσπάθεια συλλογής των. Από μία πρώτη εικόνα που έχουμε μέχρι στιγμής οι προσφορές γέμισαν ήδη 3 μεγάλες κούτες με σχολικά και είμαστε ακόμη στην πρώτη ώρα.

Οι προσφορές προέρχονται από μικρούς και μεγάλους  και είναι παρήγορο να βλέπει κανείς μικρά παιδιά να εμπνέονται και να συνηθίζουν στο αίσθημα της αλληλεγγύης.

Μην ξεχάσουμε και τον κλόουν που συμμετέχει διασκεδάζοντας  τα μικρά παιδιά και ζωγραφίζει χαρούμενα σχέδια σε χεράκια και προσωπάκια.

Ας συνεχίσουμε λοιπόν την προσπάθεια μέχρι τις 14:00μμ (και όχι μόνο) και

ΑΣ   ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ   ΤΙΣ   ΤΣΑΝΤΕΣ   ΜΕ   ΧΑΜΟΓΕΛΑ!

IMG_2239 copy

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.