Σπουδαία “φιλική” νίκη των κορασίδων του ΠΗΓΑΣΟΥ επί του ΦΟΙΒΟΥ Μελισσίων – Ρόστερ

ΦΟΙΒΟΣ ΜΕΛ.-ΠΗΓΑΣΟΣ 28-9-14α

Τελευταίο φιλικό για τις κορασίδες του ΠΗΓΑΣΟΥ ενόψει του ξεκινήματος του Πρωταθλήματος της ΕΣΠΑΑΑ την ερχόμενη Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014.

Και δεν μπορούσε να κλείσει διαφορετικά ο κύκλος των φιλικών αγώνων παρά με μία ακόμα νίκη. Νίκη που έχει μεγάλη αξία γιατί “αντίπαλος” ήταν ο ΦΟΙΒΟΣ Μελισσίων, μία ομάδα που όσες φορές συναντήθηκε με τον ΠΗΓΑΣΟ, τον δυσκόλεψε μέχρι ήττας. Όμως η πρόοδος που έχει συντελεστεί στην ομάδα των κορασίδων, το “δέσιμο” των σωμάτων αλλά και της ομάδας, έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΦΟΙΒΟΣ ΜΕΛ.-ΠΗΓΑΣΟΣ 28-9-14β

Έξυπνη η στρατηγική του προπονητή κ. Γιάννη Παύλου, ο οποίος μην έχοντας αρκετές ώρες για προπόνηση, το ‘ριξε στα φιλικά! Δύο φιλικοί αγώνες κάθε Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου με ισοδύναμες ή και δυνατότερες ομάδες, σε συνδυασμό με σωστή προπόνηση, οδήγησαν σε νικηφόρα αποτελέσματα. Δυνατά μπλοκ και καρφιά, πανέξυπνα πλασέ και σερβίς συνέθεσαν την εμφάνιση της ομάδας της Αγίας Παρασκευής.

Τέσσερα σετ παίχθηκαν σήμερα στα πλαίσια της φιλικής συνάντησης στο γήπεδο του Λυκείου Μελισσίων (έδρα της ομάδας).

ΦΟΙΒΟΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ – ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ

Αναλυτικά αποτελέσματα: 12-25,  17-25,  20-25  και  20-25.

ΦΟΙΒΟΣ ΜΕΛ.-ΠΗΓΑΣΟΣ 28-9-14ζ

 

 ΡΟΣΤΕΡ (Αλφαβητικά)

  1. Αγγελή Αριάννα
  2. Γκίκα Νεφέλη
  3. Καλοκαιρινού Μαρία-Χριστίνα
  4. Κοντού  Άννα
  5. Κοτσαρίδου  Ζωή
  6. Κυριαζή  Χρύσα
  7. Λιβιεράτου Νεφέλη
  8. Ματζάνα Μαρία
  9. Μωραΐτη Αγγελική
  10. Παπανικολάκη Νέλλη
  11. Παπανικολάου Αναστασία
  12. Χινοπώρου Βερονίκη

Ραντεβού την Κυριακή 5/10/2014, στις 9:00πμ, στο κλειστό γυμναστήριο της Νότου για τον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος  ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ “ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ” – ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ-1.

ΦΟΙΒΟΣ ΜΕΛ.-ΠΗΓΑΣΟΣ 28-9-14γ

ΦΟΙΒΟΣ ΜΕΛ.-ΠΗΓΑΣΟΣ 28-9-14δ

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.