Ο Καταναλωτικός Συνεταιρισμός ΠΑΝΔΩΡΑ γιόρτασε τον ένα χρόνο λειτουργίας του

IMG_2475 copy

Η οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας δημιούργησε την ανάγκη για εξεύρεση οικονομικών λύσεων στην προμήθεια ειδών διατροφής. Αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία καταναλωτικών συνεταιρισμών για προμήθεια  προϊόντων σε χαμηλές τιμές για τα ελληνικά νοικοκυριά, χωρίς μεσάζοντες.

Έτσι δημιουργήθηκε πριν ένα χρόνο στην Αγία Παρασκευή ο Καταναλωτικός, μη κερδοσκοπικός Συνεταιρισμός “ΠΑΝΔΩΡΑ”. Συμπληρώνοντας λοιπόν ένα χρόνο λειτουργίας ο συνεταιρισμός  ΠΑΝΔΩΡΑ πραγματοποίησε σήμερα, 11/10/2014, εκδήλωση όπου Έλληνες παραγωγοί παρουσίασαν προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας. Στην εκδήλωση προσφέρθηκαν κεράσματα που συνοδεύτηκαν με κρασί και τσίπουρο.

IMG_2463 copy

Την εκδήλωση άνοιξε ο κ. Κώτσης (από τα ιδρυτικά μέλη του συνεταιρισμού), ο οποίος αναφέρθηκε στην καλή ποιότητα των προϊόντων, ζήτησε τη στήριξη των πολιτών στον αγώνα που κάνει η ΠΑΝΔΩΡΑ, επίσης μίλησε για την προσπάθεια και το χρόνο που καταναλώνουν εθελοντικά τα μέλη του για την εύρυθμη λειτουργία του πρατηρίου. Ενημέρωσε ότι στις 3 Νοεμβρίου θα παρουσιαστεί απολογισμός του ενός χρόνου λειτουργίας και στο τέλος Νοέμβρη θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση που θα αφορά την πρωτοβουλία που ανέλαβαν μαζί με το Δίκτυο Ανταλλαγής και Αλληλεγγύης για τη συγκέντρωση ειδών που έχουν ανάγκη οι ανήλικοι στο Ειδικό κατάστημα κράτησης του Αυλώνα, σε αίθουσα είτε του Δημοκρίτου είτε του Αμερικάνικου Κολλεγίου.

Ο πρόεδρος του συνεταιρισμού κ. Παπακωσταντίνου καλωσόρισε τους συνδημότες μας που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και συμφώνησε σε όσα ανέφερε ο κ. Κώτσης.

IMG_2470 copy

Το πρατήριο βρίσκεται:

Αγίου Ιωάννου 24Γ (στο βάθος)

Αγία Παρασκευή

IMG_2476 copy

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.