Με νίκη ξεκίνησαν το πρωτάθλημα οι κορασίδες του ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ Αγίας Παρασκευής

IMG_2509 copy

2η αγωνιστική για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων της ΕΣΠΑΑΑ, αλλά στην ουσία πρώτος επίσημος αγώνας για τις κορασίδες της Αττικής μετά την αναβολή των αγώνων των ομαδικών αθλημάτων που υπήρξε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Για τον ΑΟ ΠΗΓΑΣΟ το πρωτάθλημα ξεκίνησε νικηφόρα επί του γείτονα ΠΑΠΑΓΟΥ. Στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 5:30μμ μεταξύ των δύο ομάδων φάνηκε ξεκάθαρα η υπεροχή της Αγίας Παρασκευής. Οι αθλήτριες του ΠΗΓΑΣΟΥ δεν άφησαν τον ΠΑΠΑΓΟ να πάρει ανάσα, με εξαιρετική άνεση απέσπασαν το 3-0 και επιβλήθηκαν μέσα στο γήπεδο.

Έγινε ένας ήρεμος αγώνας με πολύ καλή και δίκαιη διαιτησία.

IMG_2479 copyΚορασίδες ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ 2014-2015

Η ανοδική πορεία της ομάδας των κορασίδων που παρακολουθήσαμε στα εως τώρα φιλικά παιχνίδια, αρχίζει να δίνει καρπούς. Βασικό στοιχείο είναι ότι ουσιαστικά δεν υπαρχει αυτό που λέμε “πάγκος”, όλες οι αθλήτριες βρίσκονται σε αγωνιστική κατάσταση που μπορούν να σταθούν ισάξια στο γήπεδο. Αυτό εκμεταλλεύεται ο προπονητής Γιάννης Παύλου και τις βάζει όλες και παίζουν στη διάρκεια του παιχνιδιού.

ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ-1       0 – 3

Τα σετ αναλυτικά:  12-25,    10-25,   8-25

IMG_2519 copy

Για τον ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ-1

Προπονητής: Γ. Παύλου

Παίκτριες: Γκίκα Νεφέλη (Α),  Αγγελή Αριάννα, Παπανικολάκη Νεφέλη, Λιβιεράτου Νεφέλη, Μωραΐτη Αγγελική, Καλοκαιρινού Μαρία-Χριστίνα,  Κοντού Αννα (λ),  Κυριαζή Χρύσα, Κοτσαρίδου Ζωή, Μαντζάνα Μαρία.

Για τον ΓΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

Προπονητής: Ν. Γιαννουλόπουλος

Παίκτριες: Εμμανουήλ Α., Λέκκου Α., Μάγκου Α., Σοφιανού Α., Γατοπούλου Ε., Παπαδημητρίου Ν., Μητροπούλου Ε., Φράγκη Μ., Δράζιου Α., Χονδρου, Παπαγγελή Σ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κάππας Θωμάς,  Εμμανοηλίδη Νάταλι

IMG_2511 copy

Στην 3η αγωνιστική ο ΠΗΓΑΣΟΣ-1 υποδέχεται στο κλειστό της Νοτου το ΠΑΚ Χαλανδρίου-1. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 18/10/14 στις 19:30μμ.

Να είμαστε όλοι εκεί να υποστηρίξουμε τα κορίτσια της Αγίας Παρασκευής. Η παρουσία μας τους δίνει δύναμη.

IMG_2504 copy

IMG_2514 copy

IMG_2488 copy

IMG_2493 copy

 

******  Αυτή τη στιγμή στον αγώνα που διεξάγεται στο κλειστό γυμναστήριο της οδού Νότου στην Αγ. Παρασκευή οι κορασίδες-2 εκτός συναγωνισμού του ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ κερδίσαν με 3-0 σετ τον ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.