Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 9η ημερίδα στίβου για ΑΜΕΑ

imeridamea4

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16-10-14 η 9η ημερίδα στίβου για ΑΜΕΑ, που διοργάνωσε το Μουσικοκινητικό Εργαστήρι για ΑΜΕΑ του Δήμου Αγίας Παρασκευής, στην Ελληνογαλλική Σχολή «Ευγένειος Ντελακρουά». Στην ημερίδα συμμετείχαν 16 κέντρα ΑΜΕΑ από πολλές περιοχές της Αττικής και στα αγωνίσματα πήραν μέρος πολλοί αθλούμενοι και αθλούμενες όλων των ηλικιών.
Την έναρξη της ημερίδας έκανε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, που καλωσόρισε όλους τους συμμετέχοντες, ευχαρίστησε όσους βοήθησαν στη διοργάνωση της και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους. Στη συνέχεια απεύθυνε χαιρετισμό η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ζωή Φωτεινού.
Παραβρέθηκαν Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και εκπρόσωποι φορέων.

 

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.