Τιμωρία, μηδενισμός και μπελάδες για την ΚΑΠ!

134106xlarge

Σε μπελάδες μπήκε η Αγία Παρασκευή η οποία μπορεί να επικράτησε του Χολαργού με 65-61 για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, αλλά η έφεση της φιλοξενούμενης ομάδας για ταυτοπροσωπία είχε βάση, με αποτέλεσμα η ΚΑΠ να μηδενιστεί στον εν λόγω αγώνα, και πλέον να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 2 βαθμούς.

Αναλυτικά:

Η Εκτελεστική Επιτροπή με την υπ’ αριθμόν 128/29-10-2014 απόφασή της επικύρωσε την εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος περί επιβολής στην ομάδα Ανδρών του σωματείου Κ. Αγ. Παρασκευής της ποινής του μηδενισμού της στον αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα του σωματείου Κ.Ο. Χολαργού της 12-10-2014 για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, σύμφωνα με το συνδυασμό των άρθρων 47 παρ. 2α και 54 παρ. 10 του εσωτερικού κανονισμού της ΕΟΚ.

Στη συγκεκριμένη παράβαση κρίθηκε ότι δεν έχει εφαρμογή η διάταξη του άρθρου 82 Βα περί αφαίρεσης 3 βαθμών από την ομάδα Ανδρών του σωματείου Κ. Αγ. Παρασκευής, επειδή η τελεσθείσα ταυτοπροσωπία καλαθοσφαιριστή δεν οφείλεται σε άμεσο δόλο και κατά συνέπεια δεν πληρούνται καθ’ ολοκληρία οι απαιτούμενες για την εφαρμογή της προϋποθέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, αυτό έγινε διότι άλλος παίκτης είχε δηλώθει στο φύλλο αγώνος  και άλλος αγωνίστηκε (αγωνίστηκε ο Μαρίνος ενώ δεν είχε δηλωθεί)! Το αντιλήφθηκε ο Κ.Ο. Χολαργός , έκανε ένσταση και την κέρδισε. Όπως φαίνεται ήταν λάθος του εφόρου και του προπονητή της ΚΑΠ.

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.