Οι μαθητές του 7ου Δημοτικού μετέφεραν τα σχολικά είδη στα γραφεία του συλλόγου δασκάλων

Ανακοίνωση του Διευθυντή του 7ου Δημοτικού σχολείου Αγίας Παρασκευής, κ. Γιάννη Λογοθέτη σε ιστό κοινωνικής δικτύωσης:

7ο δημοτικο-Γάζα 1

Ένα κλειστό φορτηγάκι του Δήμου Αγίας Παρασκευής μετέφερε σήμερα (30/10/14), από το σχολείο μας στα γραφεία του τοπικού συλλόγου δασκάλων, δεκάδες κιβώτια και σακούλες με σχολικά είδη που συγκέντρωσαν μαθητές Δημοτικών και Νηπιαγωγείων της πόλης μας και τα οποία προορίζονται για τα παιδιά της Γάζας.

Τις επόμενες μέρες ο Σύλλογος Δασκάλων “Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ” θα συγκεντρώσει σχολικά είδη και από τους γειτονικούς δήμους και όλο το υλικό θα μεταφερθεί στον Πειραιά για να φορτωθεί σε καράβι και να φτάσει στα παιδιά της Παλαιστίνης, στην πολύπαθη περιοχή της Γάζας.

Ευχαριστούμε γονείς και μαθητές που δείχνοντας την ευαισθησία τους, ανταποκρίθηκαν από το υστέρημά τους στο κάλεσμα του συλλόγου δασκάλων, καθώς και το Δήμο Αγίας Παρασκευής για τη διάθεση του φορτηγού μεταφοράς.

7ο δημοτικο-Γάζα 2

7ο δημοτικο-Γάζα 3

7ο δημοτικο-Γάζα 4.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.