ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Προϊστάμενος του ΠΕΔΥ Αγίας Παρασκευής ανέλαβε ο Βασίλης Ζορμπάς

ZorbasVasilis

Προϊστάμενος του ΠΕΔΥ Αγίας Παρασκευής αναλαμβάνει από σήμερα ο πρώην Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής και γιατρός Πνευμονολόγος, κ. Βασίλης Ζορμπάς.

Όπως είναι γνωστό ο κ. Ζορμπάς υπήρξε γιατρός το ΠΕΔΥ για 20 χρόνια έως το 2010, όταν αυτό αποτελούσε το ΙΚΑ Αγίας Παρασκευής, οπότε εν μέρη, είναι γνώστης ατόμων και καταστάσεων.

Όπως πληροφορηθήκαμε τις επόμενες μέρες ο κ. Ζορμπάς θα έχει συνάντηση τόσο με τον Διοικητή του ΠΕΔΥ, όσο και με τον Υπουργό Υγείας κ. Μάκη Βορίδη για να τους εκφράσει τα προβλήματα και τις ελλείψεις της υγειονομικής μονάδας και να  λάβει κάποιες απαντήσεις σχετικά.

Η ιστοσελίδα μας θα ζητήσει συνάντηση από τον νέο Προϊστάμενο κ. Ζορμπά, ώστε να ενημερώσει τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ΠΕΔΥ, την λειτουργία, την επάρκεια ή μη προσωπικού και την επάρκεια ή μη σε υλικά και υποδομές. Επίσης θα ζητήσουμε από τον κ. Ζορμπά να μας απαντήσει αν και με ποιό τρόπο θα διεκδικήσει λύσεις στα όποια προβλήματα της υγειονομικής μονάδας.

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.