Κινδύνεψε δημότισσα σήμερα στον ΠΑΟΔΑΠ (video)

95701Σήμερα το πρωΐ, μια δημότισσα, που μετέχει στα προγράμματα αθλητισμού του ΠΑΟΔΑΠ, λιποθύμισε κατά τη διάρκεια που γυμναζόταν. Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, με το οποίο η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “ΣΩΤΗΡΙΑ”‘.
Το θέμα αυτό, φέρνει στην επικαιρότητα ένα σοβαρό ζήτημα. Αν δηλαδή υπάρχει ιατρική κάλυψη για έκτακτα περιστατικά σαν αυτό στον ΠΑΟΔΑΠ. Απ΄ότι ξέρουμε, όχι. Ελπίζουμε να μην ήταν κάτι σοβαρό και η γυναίκα να έχει επιστρέψει στο σπίτι της.
Σημείωση: το επεισόδιο αυτό ανέφερε κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ ο πρώην πρόεδρος κ. Βασίλης Σάρκουλας, τονίζοντας προς τα μέλη ότι η διοίκηση του ΠΑΟΔΑΠ θέτει σε κίνδυνο το προσωπικό, το διοικητικό συμβούλιο και όλο το Δήμο με το να καθυστερεί να τακτοποιήσει το θέμα των γυμναστών.
Ακολουθεί το σχετικό βίντεο.

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.