Με πρόβλημα στην οροφή το 3ο Νηπιαγωγείο

Την Παρασκευή 14/11 τα ξημερώματα έπεσε μέρος του επιχρίσματος (σοβά) της οροφής του διαδρόμου στο 3ο Νηπιαγωγείο Αγίας Παρασκευής (Χέλμειο), ενδεικτικό αποτέλεσμα της χρόνιας εγκατάλειψης των σχολικών συγκροτημάτων.

nip4

Η Αυτεπιστασία του Δήμου, σε στενή συνεργασία με την Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Ε. Πετσατώδη και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Παιδείας κ. Π. Γκόνη, παρενέβη άμεσα, ενώ με απόφαση του Δημάρχου κ. Ι. Σταθόπουλου το Σχολείο θα παραμείνει κλειστό επί διήμερον, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες αποξήλωσης του σοβά και να παραδοθεί με πλήρη ασφάλεια στους μαθητές.

 

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.