Πραγματοποιήθηκε Συνέλευση της “Αγ. Παρασκευής, η πόλη μας”, Οργανωτικός Γραμματέας ο Γ. Κομιώτης

polimas2

Η Δημοτική Παράταξη «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»,  πραγματοποίησε συνέλευση κατά την οποία ασχολήθηκε με τον απολογισμό του έργου της περιόδου 1 Ιανουαρίου 2010 έως 31 Αυγούστου 2014 καθώς και με την ανασυγκρότηση των οργάνων εσωτερικής λειτουργίας της.

Μετά από διεξοδική συζήτηση, ανταλλαγή απόψεων και κατάθεση προτάσεων,  αποφάσισε τα εξής:

-Την προβολή του έργου που πραγματοποιήθηκε επί Διοίκησης του Δήμου από την Παράταξή μας.

-Την  διεξαγωγή εποικοδομητικής αντιπολίτευσης με τον έλεγχο των ενεργειών της Δημοτικής Αρχής, την υποβολή προτάσεων για την βελτίωσή τους καθώς και με τη στήριξη κάθε ενέργειάς της που κατευθύνεται προς το  δημόσιο συμφέρον.

-Την σύνταξη πλαισίου Αρχών της Παράταξης.

Τέλος, ομόφωνα, εξέλεξε ως Οργανωτικό Γραμματέα  της Παράταξης τον κ. Γιάννη Κομιώτη. Ο Γιάννης Κομιώτης, γεννήθηκε και κατοικεί στην Αγία Παρασκευή. Είναι Πλοίαρχος (Μηχανικός) του Πολεμικού Ναυτικού εν αποστρατεία. Στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου 2014, ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της Παράταξής μας.

Με επόμενη ανακοίνωση, θα δημοσιοποιηθούν τα ονόματα των στελεχών που θα πλαισιώσουν τις Επιτροπές Εργασίας και την Πολιτική Γραμματεία της Παράταξης.

Βασίλης Ζορμπάς

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

«Αγία Παρασκευή η πόλη μας»

 

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.